Hyödynnä kotitalousvähennys 2024!

Aurinkopaneelit maatilalle

Aurinkopaneelit kaikkialle Suomeen

Myymme ja asennamme huolettomat sekä ympäristöystävälliset aurinkopaneelijärjestelmät maatilalle avaimet käteen -periaatteella.

Aurinkopaneelit maatilalle

Aurinkopaneelit maatilalle on kannattava investointi

Aurinkopaneelit maatilalle on kannattava investointi, oli tilasi sitten pieni, keskikokoinen tai suuri. Maatilan tyypillisesti korkea sähkönkulutus etenkin päiväsaikaan sekä laajat katto- tai maapinta-alat luovat hyvät edellytykset aurinkoenergian käytölle. Verkosta ostetun sähkön määrä vähenee, energiakustannukset laskee ja hiilijalanjälki pienenee.

Aurinkopaneeli-investointi maksaa itsensä takaisin 4-7 vuodessa tuoden sijoitetulle pääomalle jopa 25% tuoton! Näin aurinkovoimala on yksi kannattavimmista investoinneista, mitä maatila voi tehdä.

Laadukas aurinkosähköjärjestelmä maatilallesi kilpailukykyiseen hintaan

Solarumilta saat laadukkaan aurinkosähköjärjestelmän maatilallesi kilpailukykyiseen hintaan. Asennamme aurinkopaneelit maatilalle kokonaispakettina, joka sisältää järjestelmän suunnittelun, asennuksen, käyttöön kytkemisen ja ilmoituksen sähköverkkoyhtiölle.

Jos olet kiinnostunut hankkimaan aurinkopaneelit maatilallesi, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous. Selvitämme tilasi eri vaihdoehdot aurinkosähkön tuotantoon, määrittelemme aurinkosähköjärjestelmän kannattavuuden ja teemme teille tarjouksen laskelmineen.

Tee elämäsi paras investointi!

Aurinkopaneelit maatilalla parantavat omavaraisuutta, pienentävät sähkölaskua, ovat vastuullinen valinta, sekä hankinta, joka maksaa itsensä takaisin – toimi nyt ja kysy tarjous!

Varaa tapaaminen

Valitse tapaamisen aihe*
Haluttu tapaamismuoto*
Valitse aika*
Yhteystiedot*

Laskuri

Kiinteistön vuosikulutus*
Täytä pyydetyt kohdat ja saat suuntaa-antavat tiedon tarpeisiisi soveltuvan aurinkosähköjärjestelmän tehosta sähköpostiisi.

Laskuri soveltuu pientalojen aurinkosähköjärjestelmien mitoituksen arviointiin.
Yhteystiedot*

Arvontalomake

Osallistu arvontaan

Osallistut arvontaan täyttämällä ja lähettämällä alla olevan arvontalomakkeen.