Hyödynnä kotitalousvähennys 2024!

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Aurinkopaneelit kaikkialle Suomeen

Myymme ja asennamme huolettomat sekä ympäristöystävälliset aurinkopaneelijärjestelmät omakotitaloon avaimet käteen -periaatteella.

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Ole omavarainen puhtaan sähkön tuottaja

Miltä tuntuisi olla omavarainen puhtaan sähkön tuottaja? Solarum tarjoaa erikokoisiin kiinteistöihin huolettomia, vaivattomia ja ympäristöystävällisiä aurinkopaneelijärjestelmiä. Kokonaisurakkaratkaisumme sisältää kaiken, mitä aurinkopaneelijärjestelmä kotiin pitää sisällään. Pääset nopeasti nauttimaan puhtaasta energiasta oman aurinkovoimalasi kautta.

Aurinkopaneelit sopivat kaikkiin kiinteistöihin

Aurinkopaneelit sopivat kaikkiin kiinteistöihin lämmitysmuodosta riippumatta. Voimalan teho mitoitetaan kiinteistön sähkön tarpeen mukaan. Mitä isompi kulutus, sitä tehokkaampi järjestelmä kannattaa hankkia. Aurinkovoimalamme sisältää aurinkopaneelit, jotka muuttavat auringonvalon tasasähköksi, ja verkkoinvertterin, joka muuttaa tasasähkön kiinteistön verkkoon sopivaksi vaihtosähköksi sekä kaapelit, kiinnitystarvikkeet ja turvakytkimen.

Aurinkopaneelijärjestelmä pienentää omakotitalon sähkölaskua

Aurinkopaneelijärjestelmä omakotitalossa pienentää sähkölaskua ja mikäli aurinkoenergiaa tuotetaan enemmän kuin käytetään, voidaan ylimääräinen sähkö varastoida verkkoakkuun ja myydä eteenpäin energiayhtiölle. Mahdollisesta ylituotannosta saatava korvaus on suunnilleen saman verran, minkä joutuisi itsekin maksamaan ostamastaan sähköenergiasta. Tämä hinta ei luonnollisesti sisällä siirtoa, sähkö- ja arvonlisäveroa.

Tee elämäsi paras investointi!

Aurinkopaneelit omakotitalossa parantavat omavaraisuutta, pienentävät sähkölaskua, ovat vastuullinen valinta, sekä hankinta, joka maksaa itsensä takaisin – toimi nyt ja kysy tarjous!

Aurinkopaneelien säästölaskuri

Laske kätevän laskurimme avulla, kuinka paljon voisit säästää sähkölaskussasi investoimalla aurinkopaneeleihin.

Aurinkopaneeli omakotitaloon hinta

Mitä aurinkopaneelit maksaa?

Saat meiltä aurinkopaneelit omakotitaloon avaimet käteen -toteutuksella järkevään ja kilpailukykyiseen hintaan. Avaimet käteen -palvelu on tarjolla kaikkiin aurinkovoimalahankkeisiimme. Kartoitamme ja suunnittelemme aurinkovoimalat vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Huolellisen suunnittelun ansiosta tiedämme etukäteen, mitä urakka sisältää ja voimme sanoa sentilleen, mitä aurinkovoimala kustantaa juuri sinun katollesi.

Aurinkovoimalat maksavat alkaen 6 500 € tai 120 €/kk (kuluton ja koroton 5 vuoden rahoitus + kulut 12 €/kk). Kysy tarkempi hinta meiltä.

Tilauksen tehtyäsi toimitamme sinulle kotitalousvähennyslaskelman tilaamastasi urakasta. Työn jälkeen toimitamme vielä virallisen kotitalousvähennystodistuksen.

Varaa tapaaminen

Valitse tapaamisen aihe*
Haluttu tapaamismuoto*
Valitse aika*
Yhteystiedot*

Laskuri

Kiinteistön vuosikulutus*
Täytä pyydetyt kohdat ja saat suuntaa-antavat tiedon tarpeisiisi soveltuvan aurinkosähköjärjestelmän tehosta sähköpostiisi.

Laskuri soveltuu pientalojen aurinkosähköjärjestelmien mitoituksen arviointiin.
Yhteystiedot*

Arvontalomake

Osallistu arvontaan

Osallistut arvontaan täyttämällä ja lähettämällä alla olevan arvontalomakkeen.