Hyödynnä kotitalousvähennys 2024!

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Aurinkopaneelit kaikkialle Suomeen

Myymme ja asennamme huolettomat sekä ympäristöystävälliset aurinkopaneelijärjestelmät omakotitaloon avaimet käteen -periaatteella.

Haluatko pienentää omakotitalosi sähkölaskua ja parantaa omavaraisuutta, sekä samalla tehdä ympäristöä säästävän valinnan?

Solarumin aurinkopaneelit ovat silloin oikea valintasi!

Meiltä saat juuri sinun tarpeisiisi soveltuvat aurinkopaneelit omakotitaloon avaimet käteen -toteutuksella kaikkialle Suomeen. Investoimalla aurinkopaneeleihin, pienennät sähkölaskua, parannat omavaraisuuttasi ja valitset vihreän, uusiutuvan energiamuodon käyttöösi. Takaisinmaksuaika on jopa 7 vuotta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sinun tarpeisiisi jo tänään!

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Ole omavarainen puhtaan sähkön tuottaja

Miltä tuntuisi olla omavarainen puhtaan sähkön tuottaja? Solarum tarjoaa erikokoisiin kiinteistöihin huolettomia, vaivattomia ja ympäristöystävällisiä aurinkopaneelijärjestelmiä. Kokonaisurakkaratkaisumme sisältää kaiken, mitä aurinkopaneelijärjestelmä kotiin pitää sisällään. Pääset nopeasti nauttimaan puhtaasta energiasta oman aurinkovoimalasi kautta.

Aurinkopaneelit sopivat kaikkiin kiinteistöihin

Aurinkopaneelit sopivat kaikkiin kiinteistöihin lämmitysmuodosta riippumatta. Voimalan teho mitoitetaan kiinteistön sähkön tarpeen mukaan. Mitä isompi kulutus, sitä tehokkaampi järjestelmä kannattaa hankkia. Aurinkovoimalamme sisältää aurinkopaneelit, jotka muuttavat auringonvalon tasasähköksi, ja verkkoinvertterin, joka muuttaa tasasähkön kiinteistön verkkoon sopivaksi vaihtosähköksi sekä kaapelit, kiinnitystarvikkeet ja turvakytkimen.

Aurinkopaneelijärjestelmä pienentää omakotitalon sähkölaskua

Aurinkopaneelijärjestelmä omakotitalossa pienentää sähkölaskua ja mikäli aurinkoenergiaa tuotetaan enemmän kuin käytetään, voidaan ylimääräinen sähkö varastoida verkkoakkuun ja myydä eteenpäin energiayhtiölle. Mahdollisesta ylituotannosta saatava korvaus on suunnilleen saman verran, minkä joutuisi itsekin maksamaan ostamastaan sähköenergiasta. Tämä hinta ei luonnollisesti sisällä siirtoa, sähkö- ja arvonlisäveroa.

Tee elämäsi paras investointi!

Aurinkopaneelit omakotitalossa parantavat omavaraisuutta, pienentävät sähkölaskua, ovat vastuullinen valinta, sekä hankinta, joka maksaa itsensä takaisin – toimi nyt ja kysy tarjous!

Aurinkopaneelien säästölaskuri

Laske kätevän laskurimme avulla, kuinka paljon voisit säästää sähkölaskussasi investoimalla aurinkopaneeleihin.

Miksi valita Solarum?

Aurinkopaneeli omakotitaloon hinta

Mitä aurinkopaneelit omakotitaloon maksavat?

Saat meiltä aurinkopaneelit omakotitaloon avaimet käteen -toteutuksella järkevään ja kilpailukykyiseen hintaan. Avaimet käteen -palvelu on tarjolla kaikkiin aurinkovoimalahankkeisiimme. Kartoitamme ja suunnittelemme aurinkovoimalat vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Huolellisen suunnittelun ansiosta tiedämme etukäteen, mitä urakka sisältää ja voimme sanoa sentilleen, mitä aurinkovoimala kustantaa juuri sinun katollesi.

Aurinkovoimalat maksavat alkaen 6 500 € tai 120 €/kk (kuluton ja koroton 5 vuoden rahoitus + kulut 12 €/kk). Kysy tarkempi hinta meiltä.

Tilauksen tehtyäsi toimitamme sinulle kotitalousvähennyslaskelman tilaamastasi urakasta. Työn jälkeen toimitamme vielä virallisen kotitalousvähennystodistuksen.

Hinnat ovat edullisemmat kuin koskaan, toimi nopeasti!

Nyt pääset hankkimaan sähkölaskuasi pudottavan aurinkovoimalan omakotitaloosi edullisella kuukausimaksusopimuksella – toimi nyt ja kysy tarjous!

Aurinkopaneelien asennus omakotitaloon

Aurinkopaneelit katolle yhdessä päivässä

Projekti etenee seuraavasti:

1. Ota yhteyttä meihin.
2. Tapaaminen myyjämme kanssa. Kartoitetaan tarpeet: vuosikulutus, kattomateriaalit ja omakotitalon katon suunta.
3. Annamme kilpailukykyisen tarjouksen.
4. Tehdään kauppa ja sovitaan asennusviikko.
5. Tarvikkeet toimitetaan asennuskohteeseen.
6. Sovitaan tarkempi asennuspäivä.
7. Asennus ja toiminnan testaus.
8. Työn jälkeen toimitamme postissa takuutodistuksen ja laskun.

Aurinkopaneelien asennus omakotitaloon toteutetaan pääsääntöisesti yhdessä päivässä. Ammattitaitoinen asennusryhmämme asentaa aurinkopaneelijärjestelmät kokonaisurakkana nopeasti, mutta laadusta tinkimättä. Asennusryhmä koostuu 2-3 huippuammattilaisesta, joiden roolitus asennusprosessissa on suunniteltu tarkkaan. Ammattitaitoiset ja kokeneet asentajat pitävät huolen, että aurinkopaneelit asennetaan oikein. Lopuksi annamme täydellisen opastuksen aurinkosähköjärjestelmän käytöstä.

Laadukas ja sopivan kokoinen aurinkovoimala

Meille on tärkeää, että asiakas saa laadukkaan ja sopivan kokoisen aurinkovoimalan tuottamaan puhdasta energiaa. Aurinkopaneelien asennuksessa huolellinen ja laadukas työ on tärkeintä, koska oikein asennettu voimala tuottaa huoltovapaasti sähköä kymmeniä vuosia. Aurinkopaneeleiden tuottotakuu on yli 25 vuotta. Tämä tarkoittaa, että 25 vuoden jälkeen aurinkopaneelien tuotto täytyy olla yli 80% valmistajan ilmoittamasta tuotantolukemasta.

UKK

Usein kysytyt kysymykset – aurinkopaneelit omakotitaloon

Alta löydät yleisimmät kysymykset ja vastaukset omakotitalojen aurinkopaneeleihin liittyen.

Aurinkopaneelit tarjoavat uusiutuvan energian lähteen, pienentävät sähkölaskua, voivat nostaa kiinteistön arvoa ja vähentää hiilijalanjälkeä.

Aurinkopaneelien hinta omakotitaloon riippuu aurinkovoimalan koosta, laadusta ja asennuspaikasta. Aurinkovoimalat maksavat alkaen 6 500 € tai 120 €/kk (kuluton ja koroton 5 vuoden rahoitus + kulut 12 €/kk). Muista hyödyntää kotitalousvähennys.

Aurinkopaneelit muuntavat auringon säteilyn sähköenergiaksi käyttäen puolijohteista materiaalia, tyypillisesti piitä. Kun aurinko paistaa paneelien päälle, ne tuottavat sähkövirtaa. Aurinkopaneelien avulla auringon säteilyenergia muutetaan sähkövirraksi. Aurinkopaneelijärjestelmä sisältää invertterin, joka muuttaa tasavirtaisen aurinkosähkön mökillä tarvittavaan vaihtovirtaan.

Kyllä. Aurinkopaneelit toimivat eli tuottavat sähköä ympäri vuoden niin pilvisellä säällä kuin suorassa auringonpaisteessa.

Aurinkopaneelit eivät sisällä liikkuvia osia, joten ne eivät tarvitse varsinaista huoltoa. Aurinkopaneelit voi tarvittaessa puhdistaa, mutta varovasti naarmuttamatta lasin pintaa.

Ei. Järjestelmässä on sisäänrakennettu turvallisuustoiminto, joka pysäyttää sähköntuotannon sähkökatkon sattuessa.

Kyllä. Yksityistaloudet voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen tekemistämme asennustöistä. Vähennystä saa verollisesta työn osuudesta 40 % ja maksimissaan 2250 € henkilöä kohden.

Tyypillisesti aurinkopaneelien odotetaan kestävän noin 25-30 vuotta. Niiden tehokkuus saattaa laskea hieman ajan kuluessa.

Kyllä, aurinkopaneelit tuovat säästöjä energiakustannuksissa ja mahdollisesti tuottavat tuloja ylimääräisen energian myymisestä sähköverkkoon. Kun teet sähkönmyyntisopimuksen sähköyhtiön kanssa, saat myytyä ylijäämäsähkön esim. kesällä. Kesäaikaan on mahdollista saada ns. nollalaskuja.

Aurinkopaneelien määrä riippuu sähkönkulutuksestasi, talon sijainnista ja paikasta, johon ne asennetaan. Paras tapa saada tietää, mikä on oikea määrä aurinkopaneeleita omakotitaloosi, on ottaa yhteyttä meihin.

Kyllä, aurinkopaneelit toimivat myös talvella, mutta niiden tehokkuus voi laskea lumipeitteen ja lyhyempien päivien vuoksi.

Riippuu sijainnistasi. Joillakin alueilla voi olla tarpeen hakea rakennuslupa, joten on tärkeää tarkistaa paikalliset määräykset ennen asennusta.

Meillä Solarumilla aurinkopaneelien asennus omakotitaloon toteutetaan pääsääntöisesti yhdessä päivässä.

Usein aurinkopaneelijärjestelmä voi nostaa kiinteistön arvoa, sillä se on houkutteleva lisä energiatehokkuutta ja uusiutuvia energialähteitä arvostaville ostajille.

Varaa tapaaminen

Valitse tapaamisen aihe*
Haluttu tapaamismuoto*
Valitse aika*
Yhteystiedot*

Laskuri

Kiinteistön vuosikulutus*
Täytä pyydetyt kohdat ja saat suuntaa-antavat tiedon tarpeisiisi soveltuvan aurinkosähköjärjestelmän tehosta sähköpostiisi.

Laskuri soveltuu pientalojen aurinkosähköjärjestelmien mitoituksen arviointiin.
Yhteystiedot*

Arvontalomake

Osallistu arvontaan

Osallistut arvontaan täyttämällä ja lähettämällä alla olevan arvontalomakkeen.