Hyödynnä kotitalousvähennys 2024!

Aurinkopaneelit mökille

Aurinkopaneelit kaikkialle Suomeen

Myymme ja asennamme huolettomat sekä ympäristöystävälliset aurinkopaneelijärjestelmät mökille avaimet käteen -periaatteella.

Eikö mökilläsi ole sähköjä? Tai haluatko ehkä pienentää mökkisi sähkölaskua ja parantaa omavaraisuutta, sekä samalla tehdä ympäristöä säästävän valinnan?

Solarumin aurinkopaneelit mökille ovat silloin oikea valintasi!

Meiltä saat juuri sinun tarpeisiisi soveltuvat aurinkopaneelit mökille avaimet käteen -toteutuksella kaikkialle Suomeen. Investoimalla aurinkopaneeleihin, saat mökkiisi sähköt tai pienennät sähkölaskua, parannat omavaraisuuttasi ja valitset vihreän, uusiutuvan energiamuodon käyttöösi. Takaisinmaksuaika on jopa 7 vuotta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sinun tarpeisiisi jo tänään!

Aurinkopaneelit mökille

Aurinkovoimala mökille itse asennettuna

Mökkivoimaloidemme avulla voidaan tuottaa puhdasta ja uusiutuvaa energiaa myös alueilla, jotka eivät ole yhdistettynä sähköverkkoon. Kun hankit aurinkopaneelit mökille, jota ei ole kytketty sähköverkkoon, aurinkopaneelien tuottama energia ladataan akkuihin ja kerättyä energiaa voidaan käyttää esimerkiksi valaistukseen sekä erilaisten sähkölaitteiden tarpeisiin. Sähköverkkoon kuuluvalle mökille aurinkosähköjärjestelmän voi asentaa samalla tavalla kuin omakotitaloonkin.

Osta mökkivoimala suoraan verkkokaupastamme

Kun haluat valmiiksi suunnitellun aurinkopaneelijärjestelmän, mistä löytyy kaikki tarvittava sähkön tuottamiseen mökillä, voit tilata tarpeisiisi sopivan aurinkovoimalapaketin suoraan verkkokaupastamme. Olemme suunnitelleet valmiita aurinkopaneelijärjestelmiä, jotta sinä voit aloittaa aurinkoenergian hyödyntämisen helposti ja nopeasti. Mökkivoimalamme mahdollistaa esimerkiksi kesämökkien sähköistämisen vastaamaan jopa sähköliittymää.

Mökkivoimalan asentaminen on yksinkertaista

Mökkivoimalan asentaminen ja käyttöönotto on todella yksinkertaista. Mökkivoimalan mukana tulevien selkeiden ohjeiden avulla voit halutessasi asentaa aurinkopaneelit mökille vaikka itse. Ohjauspaneeli ja tekniikka on integroitu kaappiin. Mökille saapuessasi saat sähköt päälle virtanappia painamalla ja mökkivoimalaan kuuluvan akun avulla sähköt ovat käytettävissä myös yöaikaan.

Tee elämäsi paras investointi!

Aurinkopaneelit mökillä parantavat omavaraisuutta, pienentävät sähkölaskua, ovat vastuullinen valinta, sekä hankinta, joka maksaa itsensä takaisin – toimi nyt ja kysy tarjous!

Aurinkopaneelien säästölaskuri

Laske kätevän laskurimme avulla, kuinka paljon voisit säästää sähkölaskussasi investoimalla aurinkopaneeleihin.

Miksi valita Solarum?

Aurinkopaneeli mökille hinta

Mitä aurinkopaneelit mökille maksavat?

Saat meiltä aurinkopaneelit mökille avaimet käteen -toteutuksella järkevään ja kilpailukykyiseen hintaan. Avaimet käteen -palvelu on tarjolla kaikkiin aurinkovoimalahankkeisiimme. Kartoitamme ja suunnittelemme aurinkovoimalat vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Huolellisen suunnittelun ansiosta tiedämme etukäteen, mitä urakka sisältää ja voimme sanoa sentilleen, mitä aurinkovoimala kustantaa juuri sinun mökillesi.

Aurinkovoimalat maksavat alkaen 6 500 € tai 120 €/kk (kuluton ja koroton 5 vuoden rahoitus + kulut 12 €/kk). Kysy tarkempi hinta meiltä.

Tilauksen tehtyäsi toimitamme sinulle kotitalousvähennyslaskelman tilaamastasi urakasta. Työn jälkeen toimitamme vielä virallisen kotitalousvähennystodistuksen.

Hinnat ovat edullisemmat kuin koskaan, toimi nopeasti!

Nyt pääset hankkimaan sähkölaskuasi pudottavan aurinkovoimalan mökillesi edullisella kuukausimaksusopimuksella – toimi nyt ja kysy tarjous!

Aurinkopaneelien asennus mökille

Aurinkopaneelit katolle yhdessä päivässä

Projekti etenee seuraavasti:

1. Ota yhteyttä meihin.
2. Tapaaminen myyjämme kanssa. Kartoitetaan tarpeet: vuosikulutus, kattomateriaalit ja mökin katon suunta.
3. Annamme kilpailukykyisen tarjouksen.
4. Tehdään kauppa ja sovitaan asennusviikko.
5. Tarvikkeet toimitetaan asennuskohteeseen.
6. Sovitaan tarkempi asennuspäivä.
7. Asennus ja toiminnan testaus.
8. Työn jälkeen toimitamme postissa takuutodistuksen ja laskun.

Aurinkopaneelien asennus toteutetaan pääsääntöisesti yhdessä päivässä. Ammattitaitoinen asennusryhmämme asentaa aurinkopaneelijärjestelmät kokonaisurakkana nopeasti, mutta laadusta tinkimättä. Asennusryhmä koostuu 2-3 huippuammattilaisesta, joiden roolitus asennusprosessissa on suunniteltu tarkkaan. Ammattitaitoiset ja kokeneet asentajat pitävät huolen, että aurinkopaneelit asennetaan oikein. Lopuksi annamme täydellisen opastuksen aurinkosähköjärjestelmän käytöstä.

Laadukas ja sopivan kokoinen aurinkovoimala

Meille on tärkeää, että asiakas saa laadukkaan ja sopivan kokoisen aurinkovoimalan tuottamaan puhdasta energiaa. Aurinkopaneelien asennuksessa huolellinen ja laadukas työ on tärkeintä, koska oikein asennettu voimala tuottaa huoltovapaasti sähköä kymmeniä vuosia. Aurinkopaneeleiden tuottotakuu on yli 25 vuotta. Tämä tarkoittaa, että 25 vuoden jälkeen aurinkopaneelien tuotto täytyy olla yli 80% valmistajan ilmoittamasta tuotantolukemasta.

UKK

Usein kysytyt kysymykset – aurinkopaneelit mökille

Alta löydät yleisimmät kysymykset ja vastaukset mökkien aurinkopaneeleihin liittyen.

Aurinkopaneelit tarjoavat uusiutuvan energialähteen, joka pienentää sähkölaskua ja toimii luotettavana sähkönlähteenä etäisellä mökillä tai mökillä, johon ei sähköä tule.

Aurinkopaneelien hinta mökille riippuu aurinkovoimalan koosta, laadusta ja asennuspaikasta. Aurinkovoimalat maksavat alkaen 6 500 € tai 120 €/kk (kuluton ja koroton 5 vuoden rahoitus + kulut 12 €/kk). Muista hyödyntää kotitalousvähennys.

Aurinkopaneelit muuntavat auringon säteilyn sähköenergiaksi käyttäen puolijohteista materiaalia, tyypillisesti piitä. Kun aurinko paistaa paneelien päälle, ne tuottavat sähkövirtaa. Aurinkopaneelien avulla auringon säteilyenergia muutetaan sähkövirraksi. Aurinkopaneelijärjestelmä sisältää invertterin, joka muuttaa tasavirtaisen aurinkosähkön mökillä tarvittavaan vaihtovirtaan.

Kyllä. Aurinkopaneelit toimivat eli tuottavat sähköä ympäri vuoden niin pilvisellä säällä kuin suorassa auringonpaisteessa.

Aurinkopaneelit eivät sisällä liikkuvia osia, joten ne eivät tarvitse varsinaista huoltoa. Aurinkopaneelit voi tarvittaessa puhdistaa, mutta varovasti naarmuttamatta lasin pintaa.

Ei. Järjestelmässä on sisäänrakennettu turvallisuustoiminto, joka pysäyttää sähköntuotannon sähkökatkon sattuessa.

Kyllä. Yksityistaloudet voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen tekemistämme asennustöistä. Vähennystä saa verollisesta työn osuudesta 40 % ja maksimissaan 2250 € henkilöä kohden.

Tyypillisesti aurinkopaneelien odotetaan kestävän noin 25-30 vuotta. Niiden tehokkuus saattaa laskea hieman ajan kuluessa.

Kyllä, aurinkopaneelit tuovat säästöjä energiakustannuksissa ja mahdollisesti tuottavat tuloja ylimääräisen energian myymisestä sähköverkkoon. Kun teet sähkönmyyntisopimuksen sähköyhtiön kanssa, saat myytyä ylijäämäsähkön esim. kesällä. Kesäaikaan on mahdollista saada ns. nollalaskuja.

Aurinkopaneelien määrä riippuu sähkönkulutuksestasi, mökin sijainnista ja paikasta, johon ne asennetaan. Paras tapa saada tietää, mikä on oikea määrä aurinkopaneeleita mökillesi, on ottaa yhteyttä meihin.

Kyllä, aurinkopaneelit toimivat myös talvella, mutta niiden tehokkuus voi laskea lumipeitteen ja lyhyempien päivien vuoksi.

Riippuu sijainnistasi. Joillakin alueilla voi olla tarpeen hakea rakennuslupa, joten on tärkeää tarkistaa paikalliset määräykset ennen asennusta.

Meillä Solarumilla aurinkopaneelien asennus mökille toteutetaan pääsääntöisesti yhdessä päivässä.

Usein aurinkopaneelijärjestelmä voi nostaa kiinteistön arvoa, sillä se on houkutteleva lisä energiatehokkuutta ja uusiutuvia energialähteitä arvostaville ostajille.

Varaa tapaaminen

Valitse tapaamisen aihe*
Haluttu tapaamismuoto*
Valitse aika*
Yhteystiedot*

Laskuri

Kiinteistön vuosikulutus*
Täytä pyydetyt kohdat ja saat suuntaa-antavat tiedon tarpeisiisi soveltuvan aurinkosähköjärjestelmän tehosta sähköpostiisi.

Laskuri soveltuu pientalojen aurinkosähköjärjestelmien mitoituksen arviointiin.
Yhteystiedot*

Arvontalomake

Osallistu arvontaan

Osallistut arvontaan täyttämällä ja lähettämällä alla olevan arvontalomakkeen.