Hyödynnä kotitalousvähennys 2024!

Aurinkopaneelit mökille

Aurinkopaneelit kaikkialle Suomeen

Myymme ja asennamme huolettomat sekä ympäristöystävälliset aurinkopaneelijärjestelmät mökille avaimet käteen -periaatteella.

Aurinkopaneelit mökille

Aurinkovoimala mökille itse asennettuna

Mökkivoimaloidemme avulla voidaan tuottaa puhdasta ja uusiutuvaa energiaa myös alueilla, jotka eivät ole yhdistettynä sähköverkkoon. Kun hankit aurinkopaneelit mökille, jota ei ole kytketty sähköverkkoon, aurinkopaneelien tuottama energia ladataan akkuihin ja kerättyä energiaa voidaan käyttää esimerkiksi valaistukseen sekä erilaisten sähkölaitteiden tarpeisiin. Sähköverkkoon kuuluvalle mökille aurinkosähköjärjestelmän voi asentaa samalla tavalla kuin omakotitaloonkin.

Osta mökkivoimala suoraan verkkokaupastamme

Kun haluat valmiiksi suunnitellun aurinkopaneelijärjestelmän, mistä löytyy kaikki tarvittava sähkön tuottamiseen mökillä, voit tilata tarpeisiisi sopivan aurinkovoimalapaketin suoraan verkkokaupastamme. Olemme suunnitelleet valmiita aurinkopaneelijärjestelmiä, jotta sinä voit aloittaa aurinkoenergian hyödyntämisen helposti ja nopeasti. Mökkivoimalamme mahdollistaa esimerkiksi kesämökkien sähköistämisen vastaamaan jopa sähköliittymää.

Mökkivoimalan asentaminen on yksinkertaista

Mökkivoimalan asentaminen ja käyttöönotto on todella yksinkertaista. Mökkivoimalan mukana tulevien selkeiden ohjeiden avulla voit halutessasi asentaa aurinkopaneelit mökille vaikka itse. Ohjauspaneeli ja tekniikka on integroitu kaappiin. Mökille saapuessasi saat sähköt päälle virtanappia painamalla ja mökkivoimalaan kuuluvan akun avulla sähköt ovat käytettävissä myös yöaikaan.

Tee elämäsi paras investointi!

Aurinkopaneelit mökillä parantavat omavaraisuutta, pienentävät sähkölaskua, ovat vastuullinen valinta, sekä hankinta, joka maksaa itsensä takaisin – toimi nyt ja kysy tarjous!

Aurinkopaneelien säästölaskuri

Laske kätevän laskurimme avulla, kuinka paljon voisit säästää sähkölaskussasi investoimalla aurinkopaneeleihin.

Varaa tapaaminen

Valitse tapaamisen aihe*
Haluttu tapaamismuoto*
Valitse aika*
Yhteystiedot*

Laskuri

Kiinteistön vuosikulutus*
Täytä pyydetyt kohdat ja saat suuntaa-antavat tiedon tarpeisiisi soveltuvan aurinkosähköjärjestelmän tehosta sähköpostiisi.

Laskuri soveltuu pientalojen aurinkosähköjärjestelmien mitoituksen arviointiin.
Yhteystiedot*

Arvontalomake

Osallistu arvontaan

Osallistut arvontaan täyttämällä ja lähettämällä alla olevan arvontalomakkeen.