Hyödynnä kotitalousvähennys 2024!

Aurinkopaneelit kaikkialle Suomeen

Aurinkopaneelit yksityisille ja yrityksille

Myymme ja asennamme huolettomat sekä ympäristöystävälliset aurinkopaneelijärjestelmät avaimet käteen -periaatteella.

Haluatko pienentää sähkölaskua ja parantaa omavaraisuutta, sekä samalla tehdä ympäristöä säästävän valinnan?

Solarumin aurinkopaneelit ovat silloin oikea valintasi!

Meiltä saat juuri sinun tarpeisiisi soveltuvat aurinkopaneelit avaimet käteen -toteutuksella kaikkialle Suomeen. Investoimalla aurinkopaneeleihin, pienennät sähkölaskua, parannat omavaraisuuttasi ja valitset vihreän, uusiutuvan energiamuodon käyttöösi. Takaisinmaksuaika on jopa 7 vuotta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sinun tarpeisiisi jo tänään!

Solarum Suomi Oy - Aurinkopaneelit taustakuva

Sähkön hinta tulevaisuudessa

Sähkön hinta on ollut nousussa jo pitkään, eikä loppua näy, sillä fossiilisesta energiasta pyritään eroon korvaamalla sitä uusiutuvalla energialla. Sähkön tarve ja kulutus kasvaa koko ajan, mikä kohottaa myös sähkön hintoja.

Vuoden 2022 sähkön hintojen huima piikki on vielä tuoreessa muistissa. Se osoitti tarpeen lisätä energiaomavaraisuutta sekä monipuolistaa energialähteitä. Yhä useammat ovatkin siirtyneet uusiutuvan energian lähteisiin, kuten aurinkopaneeleihin.

Aurinkopaneelit eivät ainoastaan auta säästämään kustannuksissa, vaan edistävät myös ympäristön kestävyyttä. Oma aurinkovoimala tasaa sähkön hinnan vaihteluita.

Tee elämäsi paras investointi!

Omat aurinkopaneelit parantavat omavaraisuutta, pienentävät sähkölaskua, ovat vastuullinen valinta, sekä hankinta, joka maksaa itsensä takaisin – toimi nyt ja kysy tarjous!

Aurinkopaneelien säästölaskuri

Laske kätevän laskurimme avulla, kuinka paljon voisit säästää sähkölaskussasi investoimalla aurinkopaneeleihin.

Miksi aurinkopaneelit kannattaa juuri nyt?

Solarum Suomi Oy - Liikemerkki

Pienempi sähkölasku

Omalla aurinkovoimalalla voit tuottaa merkittävän osan sähköstä itse ja nousevat sähkön siirtohinnat eivät siten rasita talouttasi. Näin säästät reilusti sähkölaskuissa!

Solarum Suomi Oy - Liikemerkki

Täysin huoltovapaa

Aurinkovoimala on täysin huoltovapaa. Suomen vaihtuviin olosuhteisiin suunnitellut aurinkopaneelit kestävät hyvin käytössä kaikki neljä vuodenaikaa.

Solarum Suomi Oy - Liikemerkki

Alhaiset käyttökustannukset

Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa sähköä muuttamalla aurin­gosta virtaavan energian suoraan sähköksi, jolloin ei synny muuttuvia ja ylimääräisiä kustannuksia.
Solarum Suomi Oy - Liikemerkki

Säästää ympäristöä

Aurinkosähkö on ympäristöteko, koska se on puhdasta ja uusiutuvaa energiaa. Aurinko tuottaa energiaa ainakin seuraavat 6 miljardia vuotta ilman päästöjä.

Solarum Suomi Oy - Liikemerkki

Riskitön sijoitus

Aurinkopaneelien käyttöikä on yli 30 vuotta ja niiden takaisinmaksuaika on yleensä noin 10 vuotta. Lähes kaikki sähköyhtiöt ostavat aurinkovoimalan ylijäämätuotannon.

Solarum Suomi Oy - Liikemerkki

Nostaa kiinteistön arvoa

Myytävässä talossa aurinkovoimala on hyvä myyntivaltti. Aurinkovoimalan avulla kiinnität ostajien huomion ja aurinkopaneelijärjestelmä nostaa myös kiinteistösi arvoa.

Tee elämäsi paras investointi!

Oma aurinkovoimala on turvallisin sijoitus, jonka voit tehdä! Näet voimalan tuoton päivittäin puhelinsovelluksesta – toimi nyt ja kysy tarjous!

Mihin kohteeseen etsit aurinkopaneeleita?

Aurinkopaneelit omakotitalossa pienentävät sähkölaskua huomattavasti. Aurinkopaneelit sopivat kaikkiin kiinteistöihin lämmitysmuodosta riippumatta. Mitä suurempi talon sähköntarve on, sitä suurempi voimala kannattaa hankkia.

Mökkivoimalamme mahdollistaa kesämökin aurinkovoimalan käyttöönoton ilman asentajan käyntiä. Mökkivoimalan käyttöönotto ja käyttäminen on hyvin yksinkertaista. Selkeiden ohjeiden avulla voit asentaa aurinkopaneelit mökin katolle vaikka itse.

Meiltä laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät maatiloille kilpailukykyiseen hintaan. Asennamme aurinkopaneelit kokonaispakettina, joka sisältää järjestelmän suunnittelun, asennuksen, käyttöön kytkemisen ja ilmoituksen sähköverkkoyhtiölle.

Aurinkovoimalan avulla riippuvuus ostosähköstä vähenee ja sähkön markkinahinnan vaikutukset tasaantuvat. Ekologinen sijoitus tuo vuosittain jopa yli 20% tuoton sijoitetulle pääomalle. Saat hankintaan 5 vuoden huoltoturvan, joka takaa investoinnin huolettomuuden.

Tänä päivänä taloyhtiön aurinkopaneeleilla tuotettua energiaa voidaan jakaa taloyhtiön yhteisten tilojen lisäksi myös taloyhtiön asukkaiden huoneistoihin. Aurinkopaneelit nostaa kiinteistön arvoa ja tuo merkittäviä säästöjä energiamaksuihin.

Aurinkopaneelilaskuri

Arvio aurinkosähkö­järjestelmästä

Täytä pyydetyt tiedot ja saat suuntaa antavan tiedon tarpeisiisi soveltuvan aurinkosähköjärjestelmän tehosta sähköpostiisi. Laskuri soveltuu pientalojen aurinkosähköjärjestelmien mitoituksen arviointiin.

Miksi valita Solarum?

Solarum kokemuksia

Asiakkailta saatua palautetta

Asiakkailta saatu palaute on meille tärkeää, koska sen avulla voimme kehittää palveluamme entistäkin paremmaksi.

Hyvää palvelua alusta loppuun 👍 Kaikki sujui sopimuksen mukaan ja asennus kiitettävää. Ainoa asia mikä yllätti, on aurinkoenergian tuotto positiivisesti. Laadukkailla paneeleilla sähköä tulee aamusta iltaan 😎
Homma toimi hyvin, neuvottelu Teams välityksellä helppoa, asennus nopeaa, asentajat ammattitaitoisia. Nyt vain nautitaan auringon tuottamasta sähköstä. Näkyy menevän verkkoon mukava määrä päivittäin
Myyjä miellyttävä ja otti huomion asiakkaan toivomukset. Toimitus ja asennus nopeaa.
Katso video

Aurinkopaneeli hinta

Mitä aurinkopaneelit maksaa?

Saat meiltä aurinkopaneelit avaimet käteen -toteutuksella järkevään ja kilpailukykyiseen hintaan. Avaimet käteen -palvelu on tarjolla kaikkiin aurinkovoimalahankkeisiimme. Kartoitamme ja suunnittelemme aurinkovoimalat vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Huolellisen suunnittelun ansiosta tiedämme etukäteen, mitä urakka sisältää ja voimme sanoa sentilleen, mitä aurinkovoimala kustantaa juuri sinun katollesi.

Aurinkovoimalat maksavat alkaen 6 500 € tai 120 €/kk (kuluton ja koroton 5 vuoden rahoitus + kulut 12 €/kk). Kysy tarkempi hinta meiltä.

Tilauksen tehtyäsi toimitamme sinulle kotitalousvähennyslaskelman tilaamastasi urakasta. Työn jälkeen toimitamme vielä virallisen kotitalousvähennystodistuksen.

Hinnat ovat edullisemmat kuin koskaan, toimi nopeasti!

Nyt pääset hankkimaan sähkölaskuasi pudottavan aurinkovoimalan edullisella kuukausimaksusopimuksella – toimi nyt ja kysy tarjous!

Aurinkopaneelien asennus

Aurinkopaneelit katolle yhdessä päivässä

Projekti etenee seuraavasti:

1. Ota yhteyttä meihin.
2. Tapaaminen myyjämme kanssa. Kartoitetaan tarpeet: vuosikulutus, kattomateriaalit ja talon suunta.
3. Annamme kilpailukykyisen tarjouksen.
4. Tehdään kauppa ja sovitaan asennusviikko.
5. Tarvikkeet toimitetaan asennuskohteeseen.
6. Sovitaan tarkempi asennuspäivä.
7. Asennus ja toiminnan testaus.
8. Työn jälkeen toimitamme postissa takuutodistuksen ja laskun.

Aurinkopaneelien asennus toteutetaan pääsääntöisesti yhdessä päivässä. Ammattitaitoinen asennusryhmämme asentaa aurinkopaneelijärjestelmät kokonaisurakkana nopeasti, mutta laadusta tinkimättä. Asennusryhmä koostuu 2-3 huippuammattilaisesta, joiden roolitus asennusprosessissa on suunniteltu tarkkaan. Ammattitaitoiset ja kokeneet asentajat pitävät huolen, että aurinkopaneelit asennetaan oikein. Lopuksi annamme täydellisen opastuksen aurinkosähköjärjestelmän käytöstä.

Laadukas ja sopivan kokoinen aurinkovoimala

Meille on tärkeää, että asiakas saa laadukkaan ja sopivan kokoisen aurinkovoimalan tuottamaan puhdasta energiaa. Aurinkopaneelien asennuksessa huolellinen ja laadukas työ on tärkeintä, koska oikein asennettu voimala tuottaa huoltovapaasti sähköä kymmeniä vuosia. Aurinkopaneeleiden tuottotakuu on yli 25 vuotta. Tämä tarkoittaa, että 25 vuoden jälkeen aurinkopaneelien tuotto täytyy olla yli 80% valmistajan ilmoittamasta tuotantolukemasta.

UKK

Usein kysytyt kysymykset – aurinkopaneelit

Alta löydät yleisimmät kysymykset ja vastaukset aurinkopaneeleihin liittyen.

Aurinkopaneelit muuntavat auringon säteilyn sähköenergiaksi käyttäen puolijohteista materiaalia, tyypillisesti piitä. Kun aurinko paistaa paneelien päälle, ne tuottavat sähkövirtaa. Aurinkopaneelien avulla auringon säteilyenergia muutetaan sähkövirraksi. Aurinkopaneelijärjestelmä sisältää invertterin, joka muuttaa tasavirtaisen aurinkosähkön kodissa tarvittavaan vaihtovirtaan.

Kyllä. Aurinkopaneelit toimivat eli tuottavat sähköä ympäri vuoden niin pilvisellä säällä kuin suorassa auringonpaisteessa.

Aurinkopaneelit eivät sisällä liikkuvia osia, joten ne eivät tarvitse varsinaista huoltoa. Aurinkopaneelit voi tarvittaessa puhdistaa, mutta varovasti naarmuttamatta lasin pintaa.

Ei. Järjestelmässä on sisäänrakennettu turvallisuustoiminto, joka pysäyttää sähköntuotannon sähkökatkon sattuessa.

Kyllä. Yksityistaloudet voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen tekemistämme asennustöistä. Vähennystä saa verollisesta työn osuudesta 40 % ja maksimissaan 2250 € henkilöä kohden.

Aurinkopaneelien hinta riippuu aurinkovoimalan koosta, laadusta ja asennuspaikasta. Aurinkovoimalat maksavat alkaen 6 500 € tai 120 €/kk (kuluton ja koroton 5 vuoden rahoitus + kulut 12 €/kk). Muista hyödyntää kotitalousvähennys.

Tyypillisesti aurinkopaneelien odotetaan kestävän noin 25-30 vuotta. Niiden tehokkuus saattaa laskea hieman ajan kuluessa.

Kyllä, aurinkopaneelit tuovat säästöjä energiakustannuksissa ja mahdollisesti tuottavat tuloja ylimääräisen energian myymisestä sähköverkkoon. Kun teet sähkönmyyntisopimuksen sähköyhtiön kanssa, saat myytyä ylijäämäsähkön esim. kesällä. Kesäaikaan on mahdollista saada ns. nollalaskuja.

Varaa tapaaminen

Valitse tapaamisen aihe*
Haluttu tapaamismuoto*
Valitse aika*
Yhteystiedot*

Laskuri

Kiinteistön vuosikulutus*
Täytä pyydetyt kohdat ja saat suuntaa-antavat tiedon tarpeisiisi soveltuvan aurinkosähköjärjestelmän tehosta sähköpostiisi.

Laskuri soveltuu pientalojen aurinkosähköjärjestelmien mitoituksen arviointiin.
Yhteystiedot*

Arvontalomake

Osallistu arvontaan

Osallistut arvontaan täyttämällä ja lähettämällä alla olevan arvontalomakkeen.