Aurinkopaneelit

Energiaa auringosta

Solarum on suomalainen ympäristö- ja energiaystävällisiin aurinkovoimaloihin ja lämpöpumppuihin erikoistunut palveluyritys. Suunnittelemme ja toteutamme aurinkopaneelijärjestelmät ja lämpöpumppuratkaisut kokonaisurakkana koteihin ja mökeille.

Solarum Suomi Oy - Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Miltä tuntuisi olla omavarainen puhtaan sähkön tuottaja? Solarum tarjoaa omakotitaloihin huolettomia, vaivattomia ja ympäristöystävällisiä aurinkopaneelijärjestelmiä.

Kokonaisurakkaratkaisumme sisältää kaiken, mitä aurinkopaneelijärjestelmä pitää sisällään. Pääset nopeasti nauttimaan puhtaasta energiasta oman aurinkovoimalasi kautta.

Aurinkovoimalamme sisältää aurinkopaneelit, jotka muuttavat auringonvalon tasasähköksi ja verkkoinvertterin, joka muuttaa tasasähkön kiinteistön verkkoon sopivaksi vaihtosähköksi sekä kaapelit, kiinnitystarvikkeet ja turvakytkimen.

Aurinkopaneelijärjestelmä omakotitalossa pienentää sähkölaskua ja mahdollisen ylituotannon voi myydä energiayhtiölle. Ylituotannosta saatava korvaus on usein lähes saman suuruinen kuin asiakkaan maksama sähkö sähköyhtiölle. Tämä hinta ei sisällä luonnollisesti siirtoa, sähkö- ja arvonlisäveroa.

Aurinkopaneelit sopivat kaikkiin omakotitaloihin lämmitysmuodosta riippumatta. Mitä suurempi sähkön tarve on, sitä suurempi voimala on kannattavaa hankkia.

Solarum Suomi Oy - Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit mökille

Mökkivoimalamme mahdollistaa kesämökin aurinkovoimalan käyttöönoton ilman asennuskäyntiä. Mökkivoimalan käyttöönotto ja käyttäminen on todella yksinkertaista. Selkeiden ohjeiden avulla voit halutessasi asentaa aurinkopaneelit katolle vaikka itse.

Ohjauspaneeli ja tekniikka on integroitu kaappiin. Mökille saapuessasi saat sähköt päälle virtanappia painamalla ja mökkivoimalaan kuuluvan akun avulla sähköt ovat käytettävissä myös yöaikaan.

Solarum Suomi Oy - Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelien asennus

Asennamme aurinkopaneelijärjestelmät pääsääntöisesti yhdessä päivässä. Ammattitaitoinen asennusryhmämme asentaa aurinkopaneelijärjestelmät kokonaisurakkana nopeasti, mutta laadusta tinkimättä.

Asennusryhmä koostuu 2-3 huippuammattilaisesta, joiden roolitus asennusprosessissa on suunniteltu tarkkaan. Ammattitaitoiset ja kokeneet asentajat pitävät huolen, että aurinkopaneelit asennetaan oikein, asentamisen jäljet siivotaan ja asiakas perehdytetään aiheeseen.

Meille on tärkeää, että asiakas saa laadukkaan ja sopivan kokoisen aurinkovoimalan tuottamaan puhdasta energiaa. Aurinkopaneelijärjestelmä on yleensä kustannustehokkain, kun se mitoitetaan kesän sähkönkulutuksen mukaan.

Myyntiedustajamme kartoittaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja laskee tarjouksen aurinkovoimalan kokonaisurakasta.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous aurinkovoimalasta, ilma-vesilämpöpumpusta tai ilmalämpöpumpusta oheisen yhteydenottolomakkeen kautta.