Hyödynnä kotitalousvähennys 2024!

Ajankohtaista

Tietoa palveluistamme

Käy lukemassa ajankohtaista tietoa palveluistamme sekä muista aurinkoenergiaan liittyvistä asioista.

Aurinkopaneelit Oulu.

12.4.2024

Aurinkopaneelit Oulu – aurinkovoimalat Oulun seudulle

Aurinkopaneelit ovat Oulussa ja Oulun seudulla lisääntyneet merkittävästi. Hinnat ovat tippuneet, mistä johtuen aurinkovoimaloista on tullut erittäin kannattava investointi myös taloudellisesti. Aurinkoenergian hyödyntäminen on noussut yhä tärkeämmäksi vaihtoehdoksi kestävänä energianlähteenä, ja Oulu tarjoaa erinomaisen ympäristön aurinkoenergian tehokkaalle hyödyntämiselle. Aurinkopaneelit Oulussa eivät ainoastaan vähennä ympäristövaikutuksia, vaan myös tarjoavat taloudellisia etuja asukkaille ja yrityksille.

Solarumin pääkonttori sijaitsee Oulussa, ja olemmekin asentaneet Oulun seudulle yhteensä satoja kohteita. Tässä artikkelissa kerromme, miksi aurinkopaneelit Oulussa kannattaa.

Miksi aurinkopaneelit Oulussa Solarumilta?

Kerromme viisi syytä, miksi juuri Solarum on hyvä vaihtoehto asentamaan aurinkopaneelit Ouluun.

1. Solarum on Oulusta katsottuna paikallinen yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Oulun lentokentän vieressä. Asennamme omilla asentajilla lähtökohtaisesti kaikki Oulun seudun kohteet. Tekninen tuki on tarvittaessa fyysisesti lähellä palvelemassa sinua myös asennuksen jälkeen.

2. Solarumin myyntiedustajat tulevat tarvittaessa paikan päälle kaikkiin Oulun seudun kohteisiin tarkistamaan katon kunnon, mitoittamaan aurinkovoimalan sopivan kokoiseksi ja esittelemään aurinkoenergian toimintaa. Halutessasi palvelemme myös etänä. Meiltä saat Oulun seudulle tarjouksen nopeasti sähköpostiisi.

3. Solarum on notkea ja dynaaminen aurinkoenergiayritys. Hankimme aurinkopaneelit ja invertterit vakavaraisilta maahantuojilta. Meiltä löytyy useita eri invertteri- ja paneelimalleja. Löydämme asiakkaalle sellaiset paneelit, jotka hän haluaa. Pitkillä takuilla.

4. Solarum on vakavarainen yritys. Asiakkaana voit luottaa siihen, että takuut pitävät ja Solarum tulee tarvittaessa korjaamaan myös reklamaatiot.

5. Solarum on Oulun seudulla paikallinen toimija, joka vastaa puhelimeen ja toimii omilla kasvoillaan.Toimintamme tärkein lähtökohta on  luotettava ja vastuullinen toiminta kaikilla osa-alueilla myynnistä asennukseen.

  Miksi valita aurinkopaneelit Ouluun?

  1. Puhdasta energiaa Ouluun

  Oulun sijainti pohjoisessa asettaa erityisiä vaatimuksia aurinkoenergian asentamiselle. Kokeneena yrityksenä Solarum asentaa voimalat siten, että paneelit pysyvät katolla vuosikymmenet paikallaan. Aurinko paistaa myös Pohjois-Suomessa, ja aurinkoenergia on täysin uusiutuvaa ja ympäristöystävällistä. Aurinkopaneelit ovat kestävä ratkaisu, joka soveltuu hyvin Oulun ilmastoon. Oulun seudulla aurinkovoimala tuottaa sähköä lähes yhtä hyvin kuin Keski-Suomessa. Pohjoisen yöttömät yöt lisäävät aurinkoenergian tuottoa kesäaikaan.

  2. Säästöjä energiakustannuksissa

  Aurinkopaneelien asentaminen voi alentaa merkittävästi asumisen tai yrityksen energiakustannuksia pitkällä aikavälillä. Aurinkopaneelien tuottaman sähkön avulla voidaan paitsi kattaa osa energiantarpeesta myös mahdollistaa itsenäisempi energiantuotanto.

  3. Ympäristöystävällinen valinta

  Valitsemalla aurinkoenergia vähennät hiilijalanjälkeäsi ja osallistut aktiivisesti ilmastonmuutoksen torjuntaan. Aurinkopaneelien avulla voidaan vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista ja edistää kestävää kehitystä.

  Aurinkopaneelit Oulu.

  Asiantuntevaa aurinkoenergian asennusta Oulussa Solarumilta

  Aurinkopaneelien asentaminen vaatii ammattitaitoa ja asiantuntemusta, jotta niiden toiminta ja hyödyntäminen olisi optimaalista. Oulussa toimii useita yrityksiä, jotka tarjoavat aurinkoenergian asennuspalveluita ja konsultointia. Solarum on yksi Suomen kokeneimmista aurinkoenergiayrityksistä. Meillä on yli 1700 asennetun kohteen kokemus. Ammattitaitoinen asennus varmistaa aurinkopaneelien tehokkaan toiminnan ja pitkäikäisyyden.

  Yhteenveto: Aurinkopaneelit Ouluun

  Aurinkoenergian hyödyntäminen Oulussa tarjoaa monia etuja niin ympäristön kuin taloudenkin kannalta. Aurinkopaneelit ovat kestävä ja kannattava investointi, joka edistää kestävää kehitystä ja vähentää riippuvuutta perinteisistä energialähteistä. Ammattitaitoisella asennuksella ja oikein valituilla paneeleilla voit varmistaa aurinkoenergian tehokkaan hyödyntämisen Oulussa.

  Tässä artikkelissa on käsitelty aurinkoenergian hyödyntämistä Oulussa, sen eduista, asennuksesta ja kaupungin tarjoamista tukitoimista. Aurinkoenergian käyttöön liittyy monia mahdollisuuksia, ja Oulu tarjoaa ihanteellisen ympäristön aurinkoenergian hyödyntämiseen.
  Voit kysyä lisätietoja tai pyytää tarjouksen aurinkopaneeleista Solarumin edustajilta.

  Jaa artikkeli

  Varaa tapaaminen

  Valitse tapaamisen aihe*
  Haluttu tapaamismuoto*
  Valitse aika*
  Yhteystiedot*

  Laskuri

  Kiinteistön vuosikulutus*
  Täytä pyydetyt kohdat ja saat suuntaa-antavat tiedon tarpeisiisi soveltuvan aurinkosähköjärjestelmän tehosta sähköpostiisi.

  Laskuri soveltuu pientalojen aurinkosähköjärjestelmien mitoituksen arviointiin.
  Yhteystiedot*

  Arvontalomake

  Osallistu arvontaan

  Osallistut arvontaan täyttämällä ja lähettämällä alla olevan arvontalomakkeen.