Hyödynnä kotitalousvähennys 2024!

Ajankohtaista

Tietoa palveluistamme

Käy lukemassa ajankohtaista tietoa palveluistamme sekä muista aurinkoenergiaan liittyvistä asioista.

Solarum Suomi Oy - Aurinkopaneelit peltikatolle taustakuva

19.12.2023

Aurinkopaneelipaketti

Suunnitteletko aurinkopaneelien hankintaa? Suurin osa aurinkopaneeleista hankitaan aurinkopaneelipakettina, avaimet käteen -periaatteella. Eli asentajat hankkivat materiaalit, huolehtivat toimituksesta, tekevät asennukset ja ilmoitukset verkkoyhtiölle. Tässä artikkelissa avaamme sinulle tarkemmin, mitä aurinkopaneelipaketti tarkoittaa, mitkä sen hyödyt ovat, mitä ne maksavat yms.

Aurinkopaneelit parantavat omavaraisuutta, pienentävät sähkölaskua, ovat vastuullinen valinta, sekä hankinta, joka maksaa itsensä takaisin – valitsit ne sitten omakotitaloon, maatilalle, taloyhtiöön tai yrityskiinteistöön.

Lue kaikki aurinkopaneelipaketeista, ja pyydä tarjous kustannus- ja energiatehokkaasta ratkaisusta jo tänään!

Tässä artikkelissa käsitellään seuraavia aiheita:

  • Mikä on aurinkopaneelipaketti?
  • Aurinkopaneelipakettien hyödyt
  • Aurinkopaneelipaketti taloyhtiöön
  • Mitä aurinkopaneelipaketit maksavat?
  • Aurinkopaneelipaketti nopeasti ja kustannustehokkaasti

Mikä on aurinkopaneelipaketti?

Aurinkopaneelipaketti on kokonaisvaltainen ratkaisu aurinkoenergian hyödyntämiseen. Se koostuu useista komponenteista, jotka yhdessä muodostavat toimivan aurinkosähköjärjestelmän.

Pakettiin kuuluu tyypillisesti itse aurinkopaneelit, invertteri (muuttaa aurinkopaneeleista saatavan tasavirran vaihtovirraksi), asennustelineet ja tarvittavat sähköjohdotukset. Joissakin tapauksissa pakettiin sisältyy myös lisävarusteita, kuten aurinkoenergian varastointijärjestelmä tai älykkäät ohjausjärjestelmät.

Aurinkopaneelipaketin suurin etu on sen helppous ja vaivattomuus. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia yksittäisten komponenttien valinnasta tai yhteensopivuudesta, sillä paketti on suunniteltu toimimaan saumattomasti kokonaisuutena. Tämä vähentää myös asennuksen monimutkaisuutta ja virheiden mahdollisuutta.

Lisäksi aurinkopaneelipaketti on usein kustannustehokkaampi kuin yksittäisten osien hankkiminen erikseen.

Kun harkitset aurinkopaneelipaketin hankintaa, on tärkeää ottaa huomioon oma energiantarve, katon suuntaus ja kulma sekä paikalliset sääolosuhteet. Nämä tekijät vaikuttavat siihen, kuinka tehokkaasti aurinkopaneelit pystyvät tuottamaan energiaa. Ammattilainen osaa valita oikeanlaisen paketin ja maksimoida aurinkoenergian hyödyt, sekä minimoida sen kustannukset.

Aurinkopaneelipakettien hyödyt

Aurinkopaneelipaketin hankkiminen tuo monia hyötyjä, joista merkittävimpiä ovat ympäristöystävällisyys ja taloudellinen säästö.

Aurinkoenergia on uusiutuva energianlähde, joka vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä ja pienentää hiilijalanjälkeä. Kun käytetään aurinkoenergiaa, vähennetään myös päästöjä, jotka ovat peräisin sähköntuotannosta. Tämä tekee aurinkopaneelipaketeista hyvän vaihtoehdon ympäristötietoisille kuluttajille.

Taloudellisesti aurinkopaneelipaketit ovat pitkän aikavälin sijoitus. Alkuperäisen asennuksen jälkeen aurinkopaneelit tuottavat sähköä ilmaiseksi tai hyvin pienin kustannuksin. Tämä vähentää merkittävästi sähkölaskuja ajan myötä.

Aurinkopaneelipaketit ovat myös erinomainen tapa lisätä kiinteistön arvoa. Uusiutuvan energian ratkaisut ovat yhä suositumpia, ja kiinteistöt, joissa on asennettuna aurinkopaneelijärjestelmä, ovat houkuttelevampia potentiaalisille ostajille. Aurinkopaneelipaketti ei siis ainoastaan säästä rahaa sähkölaskuissa, vaan on myös hyvä investointi kiinteistösi arvon kasvattamiseksi.

Aurinkopaneelipaketit on usein suunniteltu helppokäyttöisiksi, ja vaativat vain vähän ylläpitoa. Modernit järjestelmät sisältävät usein seurantaohjelmistoja, jotka helpottavat energiantuotannon seurantaa ja mahdollistavat järjestelmän tehokkaan käytön. Tämä tekee aurinkopaneelijärjestelmistä paitsi ekologisen, myös käyttäjäystävällisen vaihtoehdon.

Aurinkopaneelipaketti taloyhtiöön

Aurinkopaneelipaketin asentaminen taloyhtiöön on yhä suositumpaa. Taloyhtiön mittakaavassa aurinkoenergian hyödyntäminen voi merkittävästi vähentää yhteisiä energiakustannuksia, tarjoten säästöjä kaikille asukkaille. Kun taloyhtiö siirtyy uusiutuvaan energiaan, se vähentää hiilidioksidipäästöjään ja edistää kestävää kehitystä.

Taloyhtiön aurinkopaneelipaketin suunnittelussa on otettava huomioon monia tekijöitä, kuten katon koko ja suuntaus, varjostavat elementit ja yhtiön kokonaisenergiantarve. Näiden tekijöiden perusteella voidaan määrittää sopivan kokoinen ja teholtaan optimaalinen järjestelmä. On tärkeää, että asiantuntijat arvioivat nämä seikat ennen järjestelmän asennusta, ja varmistavat, että investointi on mahdollisimman tehokas.

Taloyhtiössä aurinkopaneelijärjestelmän asentaminen voi vaatia myös yhteisiä päätöksiä ja sopimuksia – esimerkiksi, miten kustannukset jaetaan asukkaiden kesken ja miten mahdollinen ylimääräinen sähköenergia hyödynnetään tai myydään.

Aurinkopaneelipaketti hinta – Paljonko se maksaa?

Aurinkopaneelipakettien hinnat vaihtelevat monen tekijän perusteella, ja siihen vaikuttavat mm. paketin koko, paneelien laatu ja lisävarusteiden määrä.

Aurinkovoimalat maksavat alkaen 6 500 € tai 120 €/kk (kuluton ja koroton 5 vuoden rahoitus + kulut 12 €/kk). Annamme mielellämme tarkemman tarjouksen!

Muista, että työn osuudesta saat myös kotitalousvähennystä. Tilauksen tehtyäsi toimitamme sinulle kotitalousvähennyslaskelman tilaamastasi urakasta, sekä työn jälkeen virallisen kotitalousvähennystodistuksen.

Laske, kuinka paljon voit säästää rahaa aurinkovoimalalla >>

Aurinkopaneelipaketti nopeasti ja kustannustehokkaasti – Solarum

Me Solarumilla tarjoamme kattavan valikoiman aurinkopaneelipaketteja, jotka on suunniteltu vastaamaan sekä yksityisten kotitalouksien, taloyhtiöiden että yritysten tarpeita.

Aurinkopaneelit sopivat kaikkiin kiinteistöihin lämmitysmuodosta riippumatta. Voimalan teho mitoitetaan kiinteistön sähkön tarpeen mukaan. Mitä isompi kulutus, sitä tehokkaampi järjestelmä kannattaa hankkia.

Meidän aurinkovoimalamme sisältävät aurinkopaneelit, jotka muuttavat auringonvalon tasasähköksi, ja verkkoinvertterin, joka muuttaa tasasähkön kiinteistön verkkoon sopivaksi vaihtosähköksi sekä kaapelit, kiinnitystarvikkeet ja turvakytkimen.

Projekti etenee kanssamme seuraavasti:

1. Urakan suunnittelu ja tarjous

2. Urakkasopimuksen allekirjoitus ja kotitalousvähennyslaskelma

3. Asennuksen aikataulutus

4. Asennus, toiminnan testaus, asennus- ja mittauspöytäkirjat

5. Työn jälkeen toimitamme postissa takuutodistuksen ja laskun, sekä kotitalousvähennystodistuksen

6. Kohde on valmis

Jos haluat saada lisätietoa palveluistamme, pyytää tarjouksen tai varata ajan ilmaiseen alkukartoitukseen – ota rohkeasti yhteyttä.

Jaa artikkeli

Varaa tapaaminen

Valitse tapaamisen aihe*
Haluttu tapaamismuoto*
Valitse aika*
Yhteystiedot*

Laskuri

Kiinteistön vuosikulutus*
Täytä pyydetyt kohdat ja saat suuntaa-antavat tiedon tarpeisiisi soveltuvan aurinkosähköjärjestelmän tehosta sähköpostiisi.

Laskuri soveltuu pientalojen aurinkosähköjärjestelmien mitoituksen arviointiin.
Yhteystiedot*

Arvontalomake

Osallistu arvontaan

Osallistut arvontaan täyttämällä ja lähettämällä alla olevan arvontalomakkeen.