Hyödynnä kotitalousvähennys 2024!

Ajankohtaista

Tietoa palveluistamme

Käy lukemassa ajankohtaista tietoa palveluistamme sekä muista aurinkoenergiaan liittyvistä asioista.

Solarum Suomi Oy - Miksi valita aurinkopaneelit

27.1.2022

Miksi valita aurinkopaneelit

Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa sähköä suoraan luonnosta – ilmaiseksi. Saatu sähkö voidaan hyödyntää käyttöveden lämmitykseen, kodinkoneisiin, sähköauton lataukseen -> mihin tahansa kiinteistön sähköverkkoon liitettyyn laitteeseen. Aurinkosähköjärjestelmä on kannattava ja riskitön investointi, koska se tuottaa sähköä kymmeniä vuosia. Sähkölaskusi pienenee ja aurinkovoimalasi kannattavuus paranee, kun sähkön hinta nousee.

Mihin aurinkopaneelit soveltuvat?

Aurinkopaneelit sopivat kaikkiin kiinteistöihin lämmitysmuodosta riippumatta. Voimalan teho mitoitetaan kiinteistön sähkön tarpeen mukaan. Mitä isompi kulutus, sitä tehokkaampi järjestelmä. Autamme mielellämme oikean tehoisen voimalan mitoituksessa. Mökkivoimalamme mahdollistaa esimerkiksi kesämökkien sähköistämisen jopa vastaamaan sähköliittymää. Mökkivoimaloita katsoessa huomaat, että olemme yrittäneet selventää, mihin kyseinen voimala sopii. Mökkivoimalan käyttöönotto ja käyttäminen on todella yksinkertaista. Selkeiden ohjeiden avulla voit halutessasi asentaa aurinkopaneelit mökille itse.

Voit varastoida sähköä verkkoakkuun

Mikäli aurinkoenergiaa tuotetaan enemmän kuin käytetään, ylimääräisen sähkön voi varastoida verkkoakkuun. Voit kysyä lisää verkkoakusta soittamalla meille tai laittamalla viestiä chatissa. Ilman verkkoakkuakin ylimääräisen sähkön voi myydä sähköyhtiölle. Hyvin yleisesti hinnoittelussa käytetään sähköpörssissä noteerattavaa tunneittain muuttuvaa Spot-hintaa. Silloin tuottaja saa tuottamastaan sähköstä suunnilleen saman hinnan, minkä joutuisi itsekin maksamaan ostamastaan sähköenergiasta. Viime aikoina spot -hinta on tosin ollu todella korkea, mikä ei aurinkovoimalan omistajia niinkään haittaa.

Verkkoon syötetty sähkö mitataan tunneittain verkkoyhtiön sähkömittareilla. Mittaus ei aiheuta lisäkustannuksia tuottajalle.

Aurinkopaneelien asennus

Asennamme aurinkopaneelijärjestelmät pääsääntöisesti yhdessä päivässä. Ammattitaitoinen asennusryhmämme asentaa aurinkopaneelijärjestelmät kokonaisurakkana nopeasti, mutta laadusta tinkimättä.

Asennusryhmä koostuu 2-3 huippuammattilaisesta, joiden roolitus asennusprosessissa on suunniteltu tarkkaan. Ammattitaitoiset ja kokeneet asentajat pitävät huolen, että aurinkopaneelit asennetaan oikein, asentamisen jäljet siivotaan ja asiakas perehdytetään aiheeseen. Lasku urakasta tulee vasta, kun olet hyväksynyt työn jäljen ja allekirjoittanut pöytäkirjan.

Meille on tärkeää, että asiakas saa laadukkaan ja sopivan kokoisen aurinkovoimalan tuottamaan puhdasta energiaa. Aurinkopaneelijärjestelmä on yleensä kustannustehokkain, kun mitoituksessa otetaan huomioon kiinteistön kulutus sinä aikana, kun järjestelmä tuottaa sähköä.

Aurinko tuottaa noin 15 sekunnissa saman verran energiaa kuin ihmiskunta tarvitsee sitä päivän aikana. Otetaan tämä päästötön ja uusiutuva energia talteen ja säästetään ympäristöä.

Jaa artikkeli

Varaa tapaaminen

Valitse tapaamisen aihe*
Haluttu tapaamismuoto*
Valitse aika*
Yhteystiedot*

Laskuri

Kiinteistön vuosikulutus*
Täytä pyydetyt kohdat ja saat suuntaa-antavat tiedon tarpeisiisi soveltuvan aurinkosähköjärjestelmän tehosta sähköpostiisi.

Laskuri soveltuu pientalojen aurinkosähköjärjestelmien mitoituksen arviointiin.
Yhteystiedot*

Arvontalomake

Osallistu arvontaan

Osallistut arvontaan täyttämällä ja lähettämällä alla olevan arvontalomakkeen.