Hyödynnä kotitalousvähennys 2024!

Aurinkopaneelit Lapinlahti

Aurinkopaneelit kotiin ja mökille

Myymme ja asennamme huolettomat ja vaivattomat sekä ympäristöystävälliset aurinkopaneelijärjestelmät kotiin ja mökille Avaimet käteen -periaattella Lapinlahden ja koko Suomen alueelle.

Aurinkopaneelit kotiin Lapinlahti

Omavarainen puhtaan sähkön tuottaja

Miltä tuntuisi olla omavarainen puhtaan sähkön tuottaja? Solarum tarjoaa erikokoisiin kiinteistöihin huolettomia, vaivattomia ja ympäristöystävällisiä aurinkopaneelijärjestelmiä. Kokonaisurakkaratkaisumme sisältää kaiken, mitä aurinkopaneelijärjestelmä pitää sisällään. Pääset nopeasti nauttimaan puhtaasta energiasta oman aurinkovoimalasi kautta.

Aurinkopaneelit sopivat kaikkiin kiinteistöihin

Aurinkopaneelit sopivat kaikkiin kiinteistöihin lämmitysmuodosta riippumatta. Voimalan teho mitoitetaan kiinteistön sähkön tarpeen mukaan. Mitä isompi kulutus, sitä tehokkaampi järjestelmä kannattaa hankkia. Aurinkovoimalamme sisältää aurinkopaneelit, jotka muuttavat auringonvalon tasasähköksi ja verkkoinvertterin, joka muuttaa tasasähkön kiinteistön verkkoon sopivaksi vaihtosähköksi sekä kaapelit, kiinnitystarvikkeet ja turvakytkimen.

Aurinkopaneelijärjestelmä pienentää omakotitalon sähkölaskua

Aurinkopaneelijärjestelmä omakotitalossa pienentää sähkölaskua ja mikäli aurinkoenergiaa tuotetaan enemmän kuin käytetään, voidaan ylimääräinen sähkö varastoida verkkoakkuun ja myydä eteenpäin energiayhtiölle. Mahdollisen ylituotannosta saatava korvaus on suunnilleen saman verran, minkä joutuisi itsekin maksamaan ostamastaan sähköenergiasta. Tämä hinta ei luonnollisesti sisällä siirtoa, sähkö- ja arvonlisäveroa.

Aurinkopaneelit mökille Lapinlahti

Aurinkovoimala mökille ilman asennuskäyntiä

Mökkivoimaloidemme avulla voidaan tuottaa puhdasta ja uusiutuvaa energiaa myös alueilla, jotka eivät ole yhdistettynä sähköverkkoon. Kun hankit aurinkopaneelit mökille, jota ei ole kytketty sähköverkkoon, aurinkopaneelien tuottama energia ladataan akkuihin ja kerättyä energiaa voidaan käyttää esimerkiksi valaistukseen sekä erilaisten sähkölaitteiden tarpeisiin. Sähköverkkoon kuuluvalle mökille aurinkosähköjärjestelmän voi asentaa samalla tavalla kuin omakotitaloonkin.

Osta mökkivoimala suoraan verkkokaupastamme

Kun haluat valmiiksi suunnitellun aurinkopaneelijärjestelmän, mistä löytyy kaikki tarvittava sähkön tuottamiseen mökillä, voit tilata tarpeisiisi sopivan aurinkovoimalapaketin suoraan verkkokaupastamme. Olemme suunnitelleet valmiita aurinkopaneelijärjestelmiä, jotta sinä voit aloittaa aurinkoenergian hyödyntäminen helposti ja nopeasti. Mökkivoimalamme mahdollistaa esimerkiksi kesämökkien sähköistämisen vastaamaan jopa sähköliittymää.

Myymme huolettomat ja vaivattomat sekä ympäristöystävälliset aurinkopaneelijärjestelmät kotiin ja mökille Lapinlahden ja koko Suomen alueelle. Tutustu valikoimaan Verkkokaupassamme.

Mökkivoimalan asentaminen on yksinkertaista

Mökkivoimalan asentaminen ja käyttöönotto on todella yksinkertaista. Mökkivoimalan mukana tulevien selkeiden ohjeiden avulla voit halutessasi asentaa aurinkopaneelit vaikka itse. Ohjauspaneeli ja tekniikka on integroitu kaappiin. Mökille saapuessasi saat sähköt päälle virtanappia painamalla ja mökkivoimalaan kuuluvan akun avulla sähköt ovat käytettävissä myös yöaikaan.

Asennamme aurinkopaneelijärjestelmät kotiin ja mökille Avaimet käteen -periaattella Lapinlahden ja koko Suomen alueelle. Pyydä tarjous tai varaa ilmainen alkukartoitus.

Aurinkopaneelilaskuri Lapinlahti

Arvio aurinkosähkö­järjestelmästä

Täytä pyydetyt tiedot ja saat suuntaa-antavan tiedon tarpeisiisi soveltuvan aurinkosähköjärjestelmän tehosta sähköpostiisi. Laskuri soveltuu pientalojen aurinkosähköjärjestelmien mitoituksen arviointiin.

Aurinkopaneelit maatilalle Lapinlahti

Aurinkopaneelit maatilalle on kannattava investointi

Aurinkopaneelit maatilalle on kannattava investointi, oli tilasi sitten pieni, keskikokoinen tai suuri. Maatilan tyypillisesti korkea sähkönkulutus etenkin päiväsaikaan sekä laajat katto- tai maapinta-alat luovat hyvät edellytykset aurinkoenergian käytölle. Verkosta ostetun sähkön määrä vähenee, energiakustannukset laskee ja hiilijalanjälki pienenee.

Aurinkopaneeli-investointi maksaa itsensä takaisin 4-7 vuodessa tuoden sijoitetulle pääomalle jopa 25% tuoton! Näin aurinkovoimala on yksi kannattavimmista investoinneista, mitä maatila voi tehdä.

Laadukas aurinkosähköjärjestelmä maatilallesi kilpailukykyiseen hintaan

Solarumilta saat laadukkaan aurinkosähköjärjestelmän maatilallesi kilpailukykyiseen hintaan. Asennamme aurinkopaneelit maatilalle Lapinlahdelle ja koko Suomen alueelle kokonaispakettina, joka sisältää järjestelmän suunnittelun, asennuksen, käyttöön kytkemisen ja ilmoituksen sähköverkkoyhtiölle.

Jos olet kiinnostunut hankkimaan aurinkopaneelit maatilalle Lapinlahdelle, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous. Selvitämme tilasi eri vaihdoehdot aurinkosähkön tuotantoon, määrittelemme aurinkosähköjärjestelmän kannattavuuden ja teemme teille tarjouksen laskelmineen.

Aurinkopaneelit yritykselle Lapinlahti

Aurinkovoimalat yritysrakennuksiin

Aurinkovoimala yritysrakennuksiin on todella kannattava investointi. Riippuvuus ostosähköstä vähenee ja sähkön markkinahinnan vaikutukset tasaantuvat. Ekologinen sijoitus tuo vuosittain jopa yli 20% tuoton sijoitetulle pääomalle. Saat hankintaan 5 vuoden huoltoturvan, joka takaa investoinnin huolettomuuden.

Asennamme aurinkopaneelit yritykselle Lapinlahden ja koko Suomen alueelle kokonaispakettina, joka sisältää kaiken aurinkosähköjärjestelmän suunnittelusta asennukseen.

Solarum toimittaa aurinkopaneelit yrityksille Avaimet käteen -palveluna

Projekti etenee seuraavasti:
1.
Urakan suunnittelu ja tarjous
2. Urakkasopimuksen allekirjoitus
3. Asennuksen aikataulutus
4. Asennus, toiminnan testaus, asennus- ja mittauspöytäkirjat
5. Työn jälkeen toimitamme postissa takuutodistuksen ja laskun.
6. Kohde on valmis

Hyödynnä yritysten energiatuki

Yritystuki nostaa aurinkopaneeli-investoinnin kannattavuutta.
Aurinkovoimalan tuotto sijoitetulle pääomalle on yrityskiinteistöissä keskimäärin 15–20 % /vuosi.

Yritys voi hakea tukea aurinkosähköön seuraavin ehdoin:
Voimalan ostohinta on yli 30 000 € (alv 0 %).
Voimalan takaisinmaksuaika on alle 15 vuotta.
Yrityksen perustiedot ovat kunnossa, eikä sillä ole verovelkaa.
Tukea haetaan ennen hankkeen toteuttamista ja tukipäätös tulee ennen hankkeen aloittamista.

Business Finlandin myöntämä energiatuki on tällä hetkellä 15 %.

Aurinkopaneelit taloyhtiölle Lapinlahti

Hyödynnä aurinkosähköä taloyhtiössä

Energiayhteisöt mahdollistanut lakiuudistus on tehnyt aurinkosähkön tuotannosta entistäkin kannattavampaa taloyhtiöille. Aiemmin aurinkopaneelien tuottamaa aurinkosähköä on voitu hyödyntää taloyhtiöissä vain taloyhtiön yhteisten tilojen käyttämän kiinteistösähkön kulutukseen. Tänä päivänä taloyhtiön aurinkopaneeleilla tuotettua energia voidaan jakaa taloyhtiön asukkaiden huoneistoihin.

Aurinkopaneelit nostaa kiinteistön arvoa ja tuo merkittäviä säästöjä energiamaksuihin. Saat hankintaan 5 vuoden huoltoturvan, joka takaa investoinnin huolettomuuden. Solarum toimittaa aurinkopaneelit taloyhtiöön Lapinlahden ja koko Suomen alueelle avaimet käteen -palveluna.

Solarum toimittaa aurinkopaneelit yrityksille Avaimet käteen -palveluna

Projekti etenee seuraavasti:
1.
Urakan suunnittelu ja tarjous
2. Urakkasopimuksen allekirjoitus
3. Asennuksen aikataulutus
4. Asennus, toiminnan testaus, asennus- ja mittauspöytäkirjat
5. Työn jälkeen toimitamme postissa takuutodistuksen ja laskun.
6. Kohde on valmis

UKK

Usein kysytyt kysymykset – aurinkopaneelit

Alta löydät yleisimmät kysymykset ja vastaukset aurinkopaneeleihin liittyen.

Aurinkopaneelit muuntavat auringon säteilyn sähköenergiaksi käyttäen puolijohteista materiaalia, tyypillisesti piitä. Kun aurinko paistaa paneelien päälle, ne tuottavat sähkövirtaa. Aurinkopaneelien avulla auringon säteilyenergia muutetaan sähkövirraksi. Aurinkopaneelijärjestelmä sisältää invertterin, joka muuttaa tasavirtaisen aurinkosähkön kodissa tarvittavaan vaihtovirtaan.

Kyllä. Aurinkopaneelit toimivat eli tuottavat sähköä ympäri vuoden niin pilvisellä säällä kuin suorassa auringonpaisteessa.

Aurinkopaneelit eivät sisällä liikkuvia osia, joten ne eivät tarvitse varsinaista huoltoa. Aurinkopaneelit voi tarvittaessa puhdistaa, mutta varovasti naarmuttamatta lasin pintaa.

Ei. Järjestelmässä on sisäänrakennettu turvallisuustoiminto, joka pysäyttää sähköntuotannon sähkökatkon sattuessa.

Kyllä. Yksityistaloudet voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen tekemistämme asennustöistä. Vähennystä saa verollisesta työn osuudesta 40 % ja maksimissaan 2250 € henkilöä kohden.

Aurinkopaneelien hinta riippuu aurinkovoimalan koosta, laadusta ja asennuspaikasta. Aurinkovoimalat maksavat alkaen 6 500 € tai 120 €/kk (kuluton ja koroton 5 vuoden rahoitus + kulut 12 €/kk). Muista hyödyntää kotitalousvähennys.

Tyypillisesti aurinkopaneelien odotetaan kestävän noin 25-30 vuotta. Niiden tehokkuus saattaa laskea hieman ajan kuluessa.

Kyllä, aurinkopaneelit tuovat säästöjä energiakustannuksissa ja mahdollisesti tuottavat tuloja ylimääräisen energian myymisestä sähköverkkoon. Kun teet sähkönmyyntisopimuksen sähköyhtiön kanssa, saat myytyä ylijäämäsähkön esim. kesällä. Kesäaikaan on mahdollista saada ns. nollalaskuja.

Varaa tapaaminen

Valitse tapaamisen aihe*
Haluttu tapaamismuoto*
Valitse aika*
Yhteystiedot*

Laskuri

Kiinteistön vuosikulutus*
Täytä pyydetyt kohdat ja saat suuntaa-antavat tiedon tarpeisiisi soveltuvan aurinkosähköjärjestelmän tehosta sähköpostiisi.

Laskuri soveltuu pientalojen aurinkosähköjärjestelmien mitoituksen arviointiin.
Yhteystiedot*

Arvontalomake

Osallistu arvontaan

Osallistut arvontaan täyttämällä ja lähettämällä alla olevan arvontalomakkeen.