Aurinkopaneelit Lohja

Aurinkopaneelit kotiin ja mökille

Myymme ja asennamme huolettomat ja vaivattomat sekä ympäristöystävälliset aurinkopaneelijärjestelmät kotiin ja mökille Avaimet käteen -periaattella Lohjan ja koko Suomen alueelle.

Aurinkopaneelit kotiin Lohja

Omavarainen puhtaan sähkön tuottaja

Miltä tuntuisi olla omavarainen puhtaan sähkön tuottaja? Solarum tarjoaa erikokoisiin kiinteistöihin huolettomia, vaivattomia ja ympäristöystävällisiä aurinkopaneelijärjestelmiä. Kokonaisurakkaratkaisumme sisältää kaiken, mitä aurinkopaneelijärjestelmä pitää sisällään. Pääset nopeasti nauttimaan puhtaasta energiasta oman aurinkovoimalasi kautta.

Aurinkopaneelit sopivat kaikkiin kiinteistöihin

Aurinkopaneelit sopivat kaikkiin kiinteistöihin lämmitysmuodosta riippumatta. Voimalan teho mitoitetaan kiinteistön sähkön tarpeen mukaan. Mitä isompi kulutus, sitä tehokkaampi järjestelmä kannattaa hankkia. Aurinkovoimalamme sisältää aurinkopaneelit, jotka muuttavat auringonvalon tasasähköksi ja verkkoinvertterin, joka muuttaa tasasähkön kiinteistön verkkoon sopivaksi vaihtosähköksi sekä kaapelit, kiinnitystarvikkeet ja turvakytkimen.

Aurinkopaneelijärjestelmä pienentää omakotitalon sähkölaskua

Aurinkopaneelijärjestelmä omakotitalossa pienentää sähkölaskua ja mikäli aurinkoenergiaa tuotetaan enemmän kuin käytetään, voidaan ylimääräinen sähkö varastoida verkkoakkuun ja myydä eteenpäin energiayhtiölle. Mahdollisen ylituotannosta saatava korvaus on suunnilleen saman verran, minkä joutuisi itsekin maksamaan ostamastaan sähköenergiasta. Tämä hinta ei luonnollisesti sisällä siirtoa, sähkö- ja arvonlisäveroa.

Aurinkopaneelit Lohja.
Aurinkopaneelit kotiin {{mpg_kunta}} taustakuva.
Aurinkopaneelit kotiin.

Aurinkopaneelit mökille Lohja

Aurinkovoimala mökille ilman asennuskäyntiä

Mökkivoimaloidemme avulla voidaan tuottaa puhdasta ja uusiutuvaa energiaa myös alueilla, jotka eivät ole yhdistettynä sähköverkkoon. Kun hankit aurinkopaneelit mökille, jota ei ole kytketty sähköverkkoon, aurinkopaneelien tuottama energia ladataan akkuihin ja kerättyä energiaa voidaan käyttää esimerkiksi valaistukseen sekä erilaisten sähkölaitteiden tarpeisiin. Sähköverkkoon kuuluvalle mökille aurinkosähköjärjestelmän voi asentaa samalla tavalla kuin omakotitaloonkin.

Osta mökkivoimala suoraan verkkokaupastamme

Kun haluat valmiiksi suunnitellun aurinkopaneelijärjestelmän, mistä löytyy kaikki tarvittava sähkön tuottamiseen mökillä, voit tilata tarpeisiisi sopivan aurinkovoimalapaketin suoraan verkkokaupastamme. Olemme suunnitelleet valmiita aurinkopaneelijärjestelmiä, jotta sinä voit aloittaa aurinkoenergian hyödyntäminen helposti ja nopeasti. Mökkivoimalamme mahdollistaa esimerkiksi kesämökkien sähköistämisen vastaamaan jopa sähköliittymää.

Myymme huolettomat ja vaivattomat sekä ympäristöystävälliset aurinkopaneelijärjestelmät kotiin ja mökille Lohjan ja koko Suomen alueelle. Tutustu valikoimaan Verkkokaupassamme.

Mökkivoimalan asentaminen on yksinkertaista

Mökkivoimalan asentaminen ja käyttöönotto on todella yksinkertaista. Mökkivoimalan mukana tulevien selkeiden ohjeiden avulla voit halutessasi asentaa aurinkopaneelit vaikka itse. Ohjauspaneeli ja tekniikka on integroitu kaappiin. Mökille saapuessasi saat sähköt päälle virtanappia painamalla ja mökkivoimalaan kuuluvan akun avulla sähköt ovat käytettävissä myös yöaikaan.

Asennamme aurinkopaneelijärjestelmät kotiin ja mökille Avaimet käteen -periaattella Lohjan ja koko Suomen alueelle. Pyydä tarjous tai varaa ilmainen alkukartoitus.

Aurinkopaneelilaskuri

Arvio aurinkosähkö­järjestelmästä

Täytä pyydetyt tiedot ja saat suuntaa-antavan tiedon tarpeisiisi soveltuvan aurinkosähköjärjestelmän tehosta sähköpostiisi. Laskuri soveltuu pientalojen aurinkosähköjärjestelmien mitoituksen arviointiin.

Aurinkopaneelien asennus Lohja

Aurinkopaneelit katolle yhdessä päivässä

Aurinkopaneelien asennus toteutetaan pääsääntöisesti yhdessä päivässä. Ammattitaitoinen asennusryhmämme asentaa aurinkopaneelijärjestelmät Lohjan ja koko Suomen alueelle kokonaisurakkana nopeasti, mutta laadusta tinkimättä. Asennusryhmä koostuu 2-3 huippuammattilaisesta, joiden roolitus asennusprosessissa on suunniteltu tarkkaan. Ammattitaitoiset ja kokeneet asentajat pitävät huolen, että aurinkopaneelit asennetaan oikein. Lopuksi annamme täydellisen opastuksen aurinkosähköjärjestelmän käytöstä.

Laadukas ja sopivan kokoinen aurinkovoimala

Meille on tärkeää, että asiakas saa laadukkaan ja sopivan kokoisen aurinkovoimalan tuottamaan puhdasta energiaa. Aurinkopaneelien asennuksessa huolellinen ja laadukas työ on tärkeintä, koska oikein asennettu voimala tuottaa huoltovapaasti sähköä kymmeniä vuosia. Aurinkopaneeleiden tuottotakuu on yli 25 vuotta. Tämä tarkoittaa, että 25 vuoden jälkeen aurinkopaneelien tuotto täytyy olla yli 80% valmistajan ilmoittamasta tuotantolukemasta.

Aurinkopaneelit Avaimet käteen -palveluna järkevään hintaan

Tarjoamme kaikkiin voimalahankkeisiin Avaimet käteen -palvelun Lohjan ja koko Suomen alueelle. Kartoitamme ja suunnittelemme aurinkovoimalat vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Huolellisen suunnittelun ansiosta tiedämme etukäteen, mitä urakka sisältää ja voimme sanoa sentilleen, mitä aurinkovoimala kustantaa juuri sinun katollesi. Tilauksen tehtyäsi toimitamme teille kotitalousvähennyslaskelman tilaamastasi urakasta. Työn jälkeen toimitamme vielä virallisen kotitalousvähennystodistuksen.

Aurinkopaneelien asennus {{mpg_kunta}} tiilikatolle taustakuva.
Aurinkopaneelien asennus {{mpg_kunta}} taustakuva.
Aurinkopaneelien asennus katolle taustakuva.

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Alta löydät yleisimmät kysymykset ja vastaukset aurinkopaneeleihin liittyen.

Kyllä. Aurinkopaneelit toimivat eli tuottavat sähköä ympäri vuoden niin pilvisellä säällä kuin suorassa auringonpaisteessa.

Aurinkopaneelit eivät sisällä liikkuvia osia, joten ne eivät tarvitse varsinaista huoltoa. Aurinkopaneelit voi tarvittaessa puhdistaa, mutta varovasti naarmuttamatta lasin pintaa.

Ei. Järjestelmässä on sisäänrakennettu turvallisuustoiminto, joka pysäyttää sähköntuotannon sähkökatkon sattuessa.

Kyllä. Yksityistaloudet voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen tekemistämme asennustöistä. Vähennystä saa verollisesta työn osuudesta 40% ja maksimissaan 2250€ henkilöä kohden.

Varaa tapaaminen

Valitse tapaamisen aihe*
Haluttu tapaamismuoto*
Valitse aika*
Yhteystiedot*

Laskuri

Kiinteistön vuosikulutus*
Täytä pyydetyt kohdat ja saat suuntaa-antavat tiedon tarpeisiisi soveltuvan aurinkosähköjärjestelmän tehosta sähköpostiisi.

Laskuri soveltuu pientalojen aurinkosähköjärjestelmien mitoituksen arviointiin.
Yhteystiedot*