Ilma-vesilämpöpumput Kauniainen

ilma-vesilämpöpumput kotiin ja mökille

Myymme ja asennamme Mitsubishi Electricin laadukkaat ja energiatehokkaat ilma-vesilämpöpumput Avaimet käteen -periaatteella Kauniaisten ja koko Suomen alueelle.

Ilma-vesilämpöpumput Kauniainen

Laadukkaat ja energiatehokkaat ilma-vesilämpöpumput

Myymme ja asennamme Mitsubishi Electricin laadukkaat ja energiatehokkaat ilma-vesilämpöpumput Kauniaisten ja koko Suomen alueelle, jotka soveltuvat erinomaisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin. Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa joko nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai talon päälämmitysjärjestelmäksi. Ilma-vesilämpöpumppu on luontoystävällinen investointi, jonka avulla voit säästää jopa puolet talon lämmityskustannuksista kalliisiin ja ympäristöä rasittaviin sähkö- ja öljylämmityksiin verrattuna.

Ilma-vesilämpöpumpun etuna esimerkiksi maalämpöpumppuun verrattuna on edullisempi hankintahinta sekä helppo asennettavuus. Tämä yhdistettynä edullisiin lämmityskustannuksiin, yhä useampi talous päätyy valitsemaan lämmityksekseen ilma-vesilämpöpumpun.

Kuinka ilma-vesilämpöpumppu toimii

Ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikön puhallin kierrättää ulkoilmaa höyrystimen läpi ja ulkoilman lämpö saa höyrystimen kylmäaineen muuttumaan kaasuksi. Ulkoyksikön kompressori puristaa kaasuksi muuttunut kylmäaineen korkeampaan paineeseen, jolloin kaasu kuumenee entisestään. Kuuma kaasu lauhdutetaan sisäyksikössä takaisin nesteeksi ja näin ulkoilmasta saatu huomattava energiamäärä voidaan käyttää hyödyksi talon vesikiertoisen lämmönjakoverkon sekä käyttöveden lämmittämisessä.

Miksi valita Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu

Toimintavarmoja Suomen kovilla talvipakkasilla
Voidaan asentaa myös nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle
Merkittävät säästöt lämmityskuluissa
Vesivaraaja ruostumattomasta teräksestä (ei anodien vaihtoja)
Suuri lämpimän käyttöveden riittävyys (vaihtoventtiilitekniikalla)
30-50 % pienemmät hiilidioksidipäästöt verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin
Lisävarusteina mm. langaton kaukosäädin ja Wifi-yhteys
Helppo ja nopea asennus Avaimet käteen -periaatteella
Varaosat ja huoltopalvelu saatavilla laitteen koko elinkaaren ajan
Hankintaturva-tuote

Lämpöpumput Kauniainen

ilma-vesilämpöpumppu vai ilmalämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu ja ilmalämpöpumppu toimivat samalla periaatteella, mutta ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämmön ilman sijasta veteen. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa kaikenkokoisiin rakennuksiin tukemaan jo olemassa olevaa lämmitysjärjestelmää, kun taas ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa myös rakennuksen päälämmitysjärjestelmäksi. Ilma-vesilämpöpumpun säästöpotentiaali on suurempi kuin ilmalämpöpumpun, koska myös talon käyttövesi voidaan lämmittämään ilma-vesilämpöpumpulla.

Etäohjaus lisää ilma-vesilämpöpumpun käyttömukavuutta

Ilma-vesilämpöpumpun etäkäyttö tuo monia etuja niin kotiin kuin vapaa-ajan asunnolle sijoitetun ilmalämpöpumpun käyttöön. Ilmalämpöpumpun ohjaaminen tietokoneella tai mobiililaitteella on yhtä helppoa kuin laitteen omalla säätimellä. Etäohjaimen avulla voi esimerkiksi kytkeä ilmalämpöpumpun päälle tai pois sekä tarkkailla ja säätää lämpötilaa ajasta ja paikasta riippumatta. Ilmalämpöpumpun etäohjausmahdollisuus edellyttää, että kohteessa on toimivat puhelin- tai tietoliikenneyhteydet.

4000 euroa avustusta öljylämmityksen korvaamisesta ilma-vesilämpöpumpulla

Suomen valtio tukee öljylämmityksestä luopumista. Avustusta myönnetään pientalon öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen sekä öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen toisella lämmitysjärjestelmällä, kuten ilma-vesilämpöpumpulla. Vaihtaessasi talosi lämmitysjärjestelmän ilma-vesilämpöpumppuun, voit saada 4000 euroa avustusta. Mikäli avustusta ei myönnetä, voit hakea kotitalousvähennyksen, joka on öljylämmitystä poistettaessa korotettu 60% työn osuudesta (3500€/hlö). Muissa kuin öljylämmitteisissä taloissa kotitalousvähennys on 40% työnosuudesta (2250€/hlö).

Myymme ja asennamme Mitsubishi Electricin laadukkaat ja energiatehokkaat ilma-vesilämpöpumput Kauniaisten ja koko Suomen alueelle. Tutustu valikoimaan Verkkokaupassamme.

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Alta löydät yleisimmät kysymykset ja vastaukset ilma-vesilämpöpumppuihin liittyen.

Ilma-vesilämpöpumppu on energiaystävällinen ja luontoa säästävä ratkaisu. Ilma-vesilämpöpumppu maksaa itsensä takaisin noin 3-5 vuodessa, jonka jälkeen se tuo pelkkää säästöä.

Kyllä. Ilma-vesilämpöpumppu voi vähentää kiinteistön energiankulutusta jopa 70%.

Kyllä. Yksityistaloudet voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen tekemistämme asennustöistä. Vähennystä saa verollisesta työn osuudesta 40% ja maksimissaan 2250€ henkilöä kohden.

Ilmavesilämpöpumppu sopii erinoimaisesti kaikkiin kiinteistöihin, joissa on vesikiertoinen lämmitys. Ilmavesilämpöpumppu soveltuu hyvin sekä uudiskohteisiin että saneerauskohteisiin.

Varaa tapaaminen

Valitse tapaamisen aihe*
Haluttu tapaamismuoto*
Valitse aika*
Yhteystiedot*

Laskuri

Kiinteistön vuosikulutus*
Täytä pyydetyt kohdat ja saat suuntaa-antavat tiedon tarpeisiisi soveltuvan aurinkosähköjärjestelmän tehosta sähköpostiisi.

Laskuri soveltuu pientalojen aurinkosähköjärjestelmien mitoituksen arviointiin.
Yhteystiedot*

Arvontalomake

Osallistu arvontaan

Osallistut arvontaan täyttämällä ja lähettämällä alla olevan arvontalomakkeen.