Hyödynnä kotitalousvähennys 2024!

Ilmavesilämpöpumput Porvoo

ilmavesilämpöpumput kotiin ja mökille

Myymme ja asennamme Mitsubishi Electricin laadukkaat ja energiatehokkaat ilmavesilämpöpumput avaimet käteen -periaatteella Porvoossa.

Hirvittääkö talon lämmityskustannukset? Haluatko taloosi lämmitysratkaisun, joka tuo huimia säästöjä ja on samalla luontoystävällinen valinta?

Hanki meiltä Mitsubishi Electric ilmavesilämpöpumppu Porvooseen asennettuna avaimet käteen -toteutuksella !

Ilmavesilämpöpumppu on luontoystävällinen investointi, jonka avulla voit säästää jopa puolet talon lämmityskustannuksista kalliisiin ja ympäristöä rasittaviin sähkö- ja öljylämmityksiin verrattuna.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sinun tarpeisiisi jo tänään!

Ilmavesilämpöpumput Solarumilta kaikkialle Suomeen.

Miten ilmavesilämpöpumppu toimii?

Ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikön puhallin kierrättää ulkoilmaa höyrystimen läpi ja ulkoilman lämpö saa höyrystimen kylmäaineen muuttumaan kaasuksi. Ulkoyksikön kompressori puristaa kaasuksi muuttuneen kylmäaineen korkeampaan paineeseen, jolloin kaasu kuumenee entisestään. Kuuma kaasu lauhdutetaan sisäyksikössä takaisin nesteeksi ja näin ulkoilmasta saatu huomattava energiamäärä voidaan käyttää hyödyksi talon vesikiertoisen lämmönjakoverkon sekä käyttöveden lämmittämisessä.

Miksi ilmavesilämpöpumppu?

Huoleton ratkaisu – Ei vaadi paljon huolenpitoa eli voit keskittyä mukavampiin asioihin kuin talon lämmityksestä huolehtimiseen.

Ilmastoystävällinen ratkaisu – Tuottaa huomattavasti enemmän lämpöenergiaa kuin kuluttaa sähköä. Jos vaihdat esimerkiksi öljylämmityksen ilmavesilämpöpumppuun, voit vähentää hiilidioksidipäästöjä jopa 50-60 %.

Säästöä lompakkoon – Voit säästää jopa puolet talon lämmityskustannuksista kalliisiin ja ympäristöä rasittaviin sähkö- ja öljylämmityksiin verrattuna. Sille rahalle löytyy varmasti hyödyllisempääkin käyttöä kuin talon lämmittäminen.

Halpa investointi – Maalämpöön verrattuna ilmavesilämpöpumppu on paljon edullisempi ja maksaa säästöinä itsensä takaisin jopa 3-5 vuodessa. Ilmavesilämpöpumpun hankintaan voit saada myös valtion tukea jopa 4 000 €.

Helppo asennus – Ei vaadi porakaivojen porauksia, kuten maalämpö. Ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen.

Nostaa kiinteistön arvoa – Kodin myynti voi joskus olla edessä ja silloin edullinen, ekologinen ja omavarainen lämmitysjärjestelmä on kova myyntivaltti.

Solarum Suomi Oy - Harri Ylisirniön kokemuksia Solarumista

Tee elämäsi paras investointi!

Ilmavesilämpöpumppu vähentää lämmityskustannuksia ja on vastuullinen valinta – toimi nyt ja kysy tarjous!

Ilmavesilämpöpumput Porvoo

Laadukkaat ja energiatehokkaat ilmavesilämpöpumput

Myymme ja asennamme Mitsubishi Electricin laadukkaat ja energiatehokkaat ilmavesilämpöpumput Porvoossa, jotka soveltuvat erinomaisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin. Ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa joko nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai talon päälämmitysjärjestelmäksi. Ilmavesilämpöpumppu on luontoystävällinen investointi, jonka avulla voit säästää jopa puolet talon lämmityskustannuksista kalliisiin ja ympäristöä rasittaviin sähkö- ja öljylämmityksiin verrattuna.

Ilmavesilämpöpumpun etuna esimerkiksi maalämpöpumppuun verrattuna on edullisempi hankintahinta sekä helppo asennettavuus. Tämä yhdistettynä edullisiin lämmityskustannuksiin, yhä useampi talous päätyy valitsemaan lämmityksekseen ilmavesilämpöpumpun.

Miksi valita Mitsubishi Electric ilmavesilämpöpumppu?

Toimintavarmoja Suomen kovilla talvipakkasilla
Voidaan asentaa myös nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle
Merkittävät säästöt lämmityskuluissa
Vesivaraaja ruostumattomasta teräksestä (ei anodien vaihtoja)
Suuri lämpimän käyttöveden riittävyys (vaihtoventtiili -tekniikalla)
30-50 % pienemmät hiilidioksidipäästöt verrattuna perinteisiin lämmitysjärjestelmiin
Lisävarusteina mm. langaton kaukosäädin ja Wifi-yhteys
Helppo ja nopea asennus avaimet käteen -periaatteella
Varaosat ja huoltopalvelu saatavilla laitteen koko elinkaaren ajan
Hankintaturva-tuote

Tietoa lämpöpumpuista

ilmavesilämpöpumppu vai ilmalämpöpumppu?

Ilmavesilämpöpumppu ja ilmalämpöpumppu toimivat samalla periaatteella, mutta ilmavesilämpöpumppu siirtää lämmön ilman sijasta veteen. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa kaikenkokoisiin rakennuksiin tukemaan jo olemassa olevaa lämmitysjärjestelmää, kun taas ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa myös rakennuksen päälämmitysjärjestelmäksi. Ilmavesilämpöpumpun säästöpotentiaali on suurempi kuin ilmalämpöpumpun, koska myös talon käyttövesi voidaan lämmittää ilmavesilämpöpumpulla.

Etäohjaus lisää ilmavesilämpöpumpun käyttömukavuutta

Ilmavesilämpöpumpun etäkäyttö tuo monia etuja niin kotiin kuin vapaa-ajan asunnolle sijoitetun ilmalämpöpumpun käyttöön. Ilmalämpöpumpun ohjaaminen tietokoneella tai mobiililaitteella on yhtä helppoa kuin laitteen omalla säätimellä. Etäohjaimen avulla voi esimerkiksi kytkeä ilmalämpöpumpun päälle tai pois sekä tarkkailla ja säätää lämpötilaa ajasta ja paikasta riippumatta. Ilmalämpöpumpun etäohjausmahdollisuus edellyttää, että kohteessa on toimivat puhelin- tai tietoliikenneyhteydet.

Ilmavesilämpöpumppu hinta

Mitä ilmavesilämpöpumppu maksaa?

Ilmavesilämpöpumpun hintaan vaikuttaa mm. millainen laite valitaan ja minkä kokoinen rakennus on. Myymme ja asennamme Mitsubishi Electric ilmavesilämpöpumppuja ja ilmalämpöpumppuja.

Ilmavesilämpöpumppujen hinnat asennettuna ovat alkaen noin 12 990 € ja ilmalämpöpumppujen hinnat asennettuna alkaen 2 250 €.

Tutustu lämpöpumppujen hintoihin, ja mitä hintoihin sisältyy, tarkemmin verkkokaupassamme ja pyydä tarjous sinun tarpeisiisi sopivasta lämpöpumpusta!

4000 euroa avustusta öljylämmityksen korvaamisesta ilmavesilämpöpumpulla

Suomen valtio tukee öljylämmityksestä luopumista. Avustusta myönnetään pientalon öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen sekä öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen toisella lämmitysjärjestelmällä, kuten ilmavesilämpöpumpulla. Vaihtaessasi talosi lämmitysjärjestelmän ilmavesilämpöpumppuun, voit saada 4000 euroa avustusta. Mikäli avustusta ei myönnetä, voit hakea kotitalousvähennyksen, joka on öljylämmitystä poistettaessa korotettu 60 % työn osuudesta (3500 €/hlö). Muissa kuin öljylämmitteisissä taloissa kotitalousvähennys on 40 % työnosuudesta (2250 €/hlö).

Miksi valita Solarum?

Ilmavesilämpöpumppu kokemuksia

Tee elämäsi paras investointi!

Ilmavesilämpöpumppu vähentää lämmityskustannuksia ja on vastuullinen valinta – toimi nyt ja kysy tarjous!

UKK

Usein kysytyt kysymykset – ilmavesilämpöpumppu

Alta löydät yleisimmät kysymykset ja vastaukset ilmavesilämpöpumppuihin liittyen.

Ilmavesilämpöpumppu on lämmitysjärjestelmä, joka siirtää ulkoilmasta lämpöä veteen. Tämä vesi johdetaan talon lämmitysjärjestelmään tai käyttöveden lämmittämiseen.

Ilmavesilämpöpumppu on energiaystävällinen ja luontoa säästävä ratkaisu. Ilmavesilämpöpumppu maksaa itsensä takaisin noin 3-5 vuodessa, jonka jälkeen se tuo pelkkää säästöä.

Kyllä. Ilmavesilämpöpumppu voi vähentää kiinteistön energiankulutusta jopa 70 %.

Kyllä. Yksityistaloudet voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen tekemistämme asennustöistä. Vähennystä saa verollisesta työn osuudesta 40% ja maksimissaan 2250€ henkilöä kohden.

Ilmavesilämpöpumppu sopii erinoimaisesti kaikkiin kiinteistöihin, joissa on vesikiertoinen lämmitys. Ilmavesilämpöpumppu soveltuu hyvin sekä uudiskohteisiin että saneerauskohteisiin.

Varaa tapaaminen

Valitse tapaamisen aihe*
Haluttu tapaamismuoto*
Valitse aika*
Yhteystiedot*

Laskuri

Kiinteistön vuosikulutus*
Täytä pyydetyt kohdat ja saat suuntaa-antavat tiedon tarpeisiisi soveltuvan aurinkosähköjärjestelmän tehosta sähköpostiisi.

Laskuri soveltuu pientalojen aurinkosähköjärjestelmien mitoituksen arviointiin.
Yhteystiedot*

Arvontalomake

Osallistu arvontaan

Osallistut arvontaan täyttämällä ja lähettämällä alla olevan arvontalomakkeen.